IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Masha...še dobr, da imam moškega za šefa.
Pri nas ni nobene komplikacije glede barvnih usklajenosti in položajev raznih predmetov.
Hvala bogu! Ženske na "oblasti" znajo biti res nemogoče. :(
Moj dragi pa kvečjemu hoče povsod zraven nos vtaknit in vse vedet in si sploh ne predstavljam, da bi rekel "kar pejdi na forum prašat". :) Včasih imam občutek da se kar ne more sprijaznit, da sem samo jaz noseča in da ni variante, da bi on nosil in rodil, hihihi. :D Ko sem začutila prvo brciko je kar direkt priznal, da je ljubosumen. :)
Aja, midva sva se zadnjič tudi pogovarjala o imenih, ampak bolj neobvezujoče v smislu kaj nama hodi po glavi še od otroštva, ali pa katera imena se nama že nekaj let valjajo nekje na robu zavesti. In začuda sva ugotovila, da sva se oba strinjala okrog vseh najinih predlogov, tako da imava že zdaj 2 ženski in 3 moška imena, ki so obema sprejemljiva, pa se sploh še niti nisva lotila prečesavanja seznamov. :O
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
Masha_M to se moraš pa kar navadit, da nam je težko slediti. Kot ti je že rekla petrca, smo obsedene z rr
Hehehe, se privajam. Danes mi gre že malo boljše kot vidiš. :P Sem si nastavila, da dobivam mail obvestila o novih objavah v tej temi in mi je potem malo lažje samo na link kliknit, in et voila! Že sem tukaj. :D
Neka_noc: Mislim nate in komaj čakam novic, čeprav se sploh še ne "poznava". Tale virtuala in nosečnost človeka kar zasvojita! ;) Pripis: Nah, pa sem prilezla dve strani naprej in izvedela novice. Me veseli, da je mali junak že v tvojih rokah. ;)
Nataša: Tudi od mene vse naj naj!
MaliMišek: Mene je na rit vrglo od smeha. :D :D :D Če bi bilo kje glasovanje gotovo zmagaš na najbolj izviren "out od office" reply. ;)
katrinka: Fovš! Jaz ga pa v četrtek spet vidim, poslušam ga pa na srečo lahko doma z AngelSounds, drugače bi me že svinjsko skrbelo, ker je tako neposkočne sorte. :(
krtkova: Dobrodošla spet v civilizaciji.