IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Drugač pa vas prosim, če so lahko naslednja srečanja nekje, kjer ni treba bočno parkirat
No, saj krtkova se bo verjetno konec aprila tudi pridružila tej ideji. Pa nax tudi verjetno.
cojka nič ne meši še mene zraven

Jaz obvladam bočno parkiranje
Dej tole z avtom je cela zmešnjava. Včeraj sva šla gledat Q7. Sej ne rečem, je res ful lep, samo tud ful predrag, pa tud ko sedim notr se počutim ko da sem v avtobusu, ker čist nič ven ne vidim. Mi je prevelik avto zame. Da ne bi o kakšnem parkiranju tega tovornjaka govorila. Danes sva pa hotla iti pogledat še Audi Avant A4, ker sva imela prej Avant A6, pa je bil meni svetoven. Samo moj ni imel časa, tako, da greva jutri.
Vidim, da si uživala na maturantskem plesu. Joj kje je že to
velikost oblačil- če mene vprašate, je odvisno kako velik se otrok rodi in kako hitro raste. Npr Tai je imel ob rojstvu 44cm, pa sem vprašala v P, če zraste 1 cm na teden, pa mi je odgovorila kot da sem postavila najbolj butasto vprašanje. Da to pa niti slučajno toliko ne zraste. Ne sploh ne. zakaj je imel potem moj žabonček po 1 mesecu 5 cm več
krtkova mogoče gre sosedu tvoje oz vajino petje (ob vajinih romantičnih petkih) na živce, pa malo nagaja
mkbk kaj je tole s Filipom? Se mi zdi, da je revček non stop neki bolan.
< Sporočilo je popravil nax05 -- 7.4.2010 17:38:03 >