writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

16.03.2010, 11:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2010, 11:21

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

nax user posted image user posted image user posted image user posted image tole je pa super novica, pa še tako lepo vreme je user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

16.03.2010, 11:29

clock-img

pupa*81

pencil-img

658

nax supeeer user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.03.2010, 11:31

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

NAX - JUHUHUHUHU!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 11:40

clock-img

tanika1

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: candy24

IZVIRNO SPOROČILO: tanika1

Candy jaz pridem danes na telovadbo.

Super! user posted image Kako te prepoznam?

V svetlomodri bundi bom, pa oranžno torbo mam.

clock-img

16.03.2010, 11:44

clock-img

tanika1

pencil-img

238

Nax super, res lepo, da zdaj Tai tako lepo napreduje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 11:47

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

super za nax in njenega Taia user posted image user posted image user posted image

krtkova...hvala za recepte. Sem jih tud jst sprintala in bom probala oboje narest.

www.petrca.net

clock-img

16.03.2010, 11:55

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Nax in Taiček gresta pa danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj super!
Končno cartanje doma!
Sem prav vesela za vse 3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

clock-img

16.03.2010, 12:04

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Bravo Nax in Tai user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:16

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

jst sm pa zdejle pospravila mizo v jedilnici, ki je en velik magnet za vso navlako!! Vse kar nekako pride v stanovanje, pristane na njej in na koncu ne moreš niti kave spiti (sam), kaj šele, da bi 2 jedla.user posted image  In sm prov čistko naredila. Pol sm pa še otroško sobo pomila po tleh. Matr, še vedno je ful enih flekov - od prej, stanovanje je vendarle staro. Jaoooooo.......v takih trenutkih me res prime dati kr tapison notr!!user posted image user posted image

No, sej,da ne omenjam, da zdej me pa sramnica in spodnji del trebuška bolita!!!user posted image  Sm že na kavču....

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 12:18

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

krtkova...hvala za recepte. Sem jih tud jst sprintala in bom probala oboje narest.

prvi je preverjeno dober, drugega pa še nisem delala. Če rabi katera še kakšn grški recept.....naj javi. Jst sm velika oboževalka grške kuhinje!! user posted image  Zelo mam rada polnjene paprike in paradižnike, kleftiko in stifado.
Aglaia - kaj je z našim grškim večerom???? Uzo mam že v hladilniku!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 12:26

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

petrca - sem pogledala na njihovi strani in mislim, da je fora letnika, ker imata drugače plastično gor na športnem vozičku. Mislim, da imam jaz H59 model, ker se na sliki vidi zvočnik.
J01 pa ima zgoraj na športnem delu možnost menjave barve (spodnja in zgornja stran). Zdaj sem ti tako razložila, da te kap.

Bom šla še v trgovino pogledat, če majo oba modela in potem primerjala. user posted image  Filmček je pa tud fajn. Glih zame telebana. user posted image

www.petrca.net

clock-img

16.03.2010, 12:46

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

bravo nax in Tai user posted image user posted image user posted image sm rekla da hoče Tai počakat na lepo vreme... evo! mogoče sm pa jasnovidka user posted image user posted image user posted image

jst sm uspela dobit potrdilo na FDVju kar me je stalo 8eur... za dva sprintana lista... ampak v primerjavi s tremi tedni učenja bi dala tud 80 user posted image user posted image user posted image

pol sm se pa odločla in šla supernovo... kjer sm si v CA kupla čist hudo nosečniško majčko, in nato zavila še v HM kjer sm mela očitno srečo ker je lih neki nove robe (nosečniške) na obešalnike dala prodajalka in sm od tam odnesla še dvoje hlače in eno majčko user posted image user posted image user posted image navdušena user posted image

nehte mi delat lušte s kuhanjem, ker jst to zelo rada počnem... sam sami zase se mi pač nekak ne da... user posted image

clock-img

16.03.2010, 12:56

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

Jst sm tud od vseh receptov postala lačna. Sm šla kr v Maxi po en kos pice s tuno, koščke ananasa in vanilijev puding. user posted image

www.petrca.net

clock-img

16.03.2010, 13:07

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

cestitke naxuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 13:13

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

bcljka - skoz pozabljam: rada bi ti povedala, da se mi zdi, da ti je včeraj ta frizura, ko imaš frfru gor spet, ful dobr pasala. Meni osebno bolj všeč, kot frfru nad učki!! No, sam tok.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 13:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.03.2010, 13:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

16.03.2010, 14:03

clock-img

pupa*81

pencil-img

658

ma ja, kaj je res s temi jedilnimi mizami... ja krtkova, pomoje vgradijo magnete za ropotijo že med proizvodnjo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.03.2010, 14:10

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

Najina jedilna miza je pa pospravljena. user posted image  Oziroma kr more bit pospravljena, drugač naša mačkonka hitro kaj odnese ali vrže po tleh.

www.petrca.net

clock-img

16.03.2010, 14:12

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ma ja, kaj je res s temi jedilnimi mizami... ja krtkova, pomoje vgradijo magnete za ropotijo že med proizvodnjo user posted image  user posted image  user posted image

očitno, glede na to, da se zgleda vsem to dogaja!! no, sam da nism jst kej kriva!!user posted image user posted image

Zdejle je bla pri meni ena frendica, ki čuva otročka ene druge frendice (otrok 8 mescev). Mi je prinesla otročka, kao, da potreniram. user posted image user posted image user posted image  WTF??? No, jo je blo treba takoj previt, pokakala. Potem pa še zabavat, pa ne vem kva. Mene pa vse boli in mi je blo to čist stresno in pol se je otrok začel jokat in ga jasno nisva mogli potolažit......skratka, ne vidim fore v tem, da mi je prinesla tujga otroka. Ki me sploh ne zanima!!!!! Če bi bil njen - ajde. Sam kr enga.....pa še men k nimam popolnoma nobenga filinga za otroke in me tud ne zanimajo. Sva se zmenli, da naj drugič raje sama pride, da bova lahko vsaj počvekali.

da ne omenjam, da povsod zdej voham ta drek!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 14:15

clock-img

pupa*81

pencil-img

658

krtkova user posted image  user posted image  user posted image namen je mela dobr, sam izvedba pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image kr fajn preluftej... aja, vozička pa nisi sprobala v ''live''? user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

16.03.2010, 14:21

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

namen je bil verjetno res dober.user posted image user posted image  Nisva sprobali vozička.user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

16.03.2010, 14:25

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

namen je bil verjetno res dober.user posted image user posted image  Nisva sprobali vozička.user posted image user posted image user posted image

Sm se že ustrašla, da boš napisala, da si otroka stresla iz lupince user posted image . Sej veš, morva postopoma začet....najprej cukr in moka user posted image

clock-img

16.03.2010, 14:26

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Aja pa še to Krtkova jst pa mislm da maš filing za otroke ... se pomoje otroci kar nori nate!!! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem