IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Majuska: pa si zadovoljna, če boš v Celovških dvorih ali bi bila raje kje drugje?
Lokacija mi je OK, je pa čisto odvisno, kakšen flet bi dobili ... eni tlorisi so čisto čudni, recimo 2-sobno stanovanje ima 120 m2, od tega je 50 m2 terasa - čisto brez veze. In cel kup podobnih neumnosti ... recimo ful dolg hodnik, ampak ne moreš niti ene omare postavit, še marsikaj bi se našlo. Če te zanima, si lahko pogledaš na
http://www.vegrad-nepremicnine.com/index.php?p=stanlist&id_obj=54&tip_iskanja=&velikost=0&st_sob=0&sortby=status_asc Bi bila najbolj zadovoljna s kakšnimi 80 m2, recimo trosobno, da ima otrok svojo sobico ... ne vem, kje so še druge lokacije (nekaj časa je bilo govora o objektu Zelena jama na Šmartinski, pri Summitu).
BTW: sem našla tri hlače na naramnice, za zimo sicer, so stare, ampak kar ok. Za po tleh valjat bi bile. Če jih želiš, ti jih dostavim, pa potem z njimi naredi glih kar hočeš, jaz sem jih pripravila za oddajo.
Komot, če so večje od 86, toliko nosimo sedaj. Lahko se kdaj oglasiš na kavo, ko prideš v Mengeš

Hvala!
Ekola, dokler me drži, grem malo peglat ...