populis, odlično za 10ko! Tko se dela. 10 points, baby
Kako kaj opekline? Si že rjava kot čokolada al še vedno rdeča kot paradižnik? Akrobatka Lara je v redu?
neboglasnica, trampolin je zakon, a ne? Glih prejle mi je sodelavka razlagala, kakšen muskelfiber ima od skakanja po njem med dopustom.
rebeca, thanks za nalepkice - you're d best, bejbi!
Almera, Lanova viroza je šla bye-bye? I hope so. Upam, da kmalu poštimaš in šibneš na bolniško ter se spočiješ od vožnje. Ej, dobra si, tolk km - uf, uf. Mi smo zdaj prav med dopustom domov prišli, bili za en dan doma, potem pa z MOJO karo nazaj - da bo vsaj malo kilometrov naredil. Kmalu bo star 4 leta in ima 20 000 km ... je tak čist mestni avtek, ni kaj - he, he.
glugluglu, mi smo zadnjič tudi šli k dr-ju na morju - Bernardin. Je prvi dan morja ful jokala neutolažljivo, nisva vedela, kaj dogaja & je ugotovil zdravnik, da ima samo zamašen nosek, ki ga je treba redno čistit s fiziološko - the more, the better! In zdaj pucamo s pumpico, pucamo in pucamo in pucamo, da se kar kadi.
slikce - ihaaaaa, odlične!
IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Ja, otroci spijo, jaz pa ležečki z enim učem na RR in z drugim na Bradu Pittu (Joe Black), kaj češ boljšga.
men tukej zgleda absolutno nartaboljše - sexy as hell
pa congrats za uživancijo
mojček, 8 tablet? Ojej, revca. Si danes OK?
3jemi, tvoja glava = boljše?
Inigo, kako si zažurirala, mladenka naša? Happy b'day, baby!
Last but not least:
postala teta ... svakinja rodila fantka Petra (5. otrok

) ... in pazi zdaj to, kakšne datume imajo v familiji:
2. 5. - rojen Peter
3. 5. - možev rd
4. 5. - obletnica poroke
5. 5. - rd bratca
To pa je datumska usklajenost, kajne?