Sicer pa dober večer, pupe!
Meni so tud kodrčki zakon ... je ko ena mala princess z njimi. Zdaj ima že rahlo dolge lase & ko ji po tem, k pride od zunaj, snamem kapo, je k polizan psiček

Bo treba verjetno na eno šišanje ... which reminds me - nekaj let nazaj smo imeli družino iz Kosova, ki se je za nekaj časa priselila v naš okoliš, otroci so sredi leta prišli na našo šolo - enemu sem bila razredeničarka ... pa en dan manjka, naslednjič prinese opravičilo na odtrgani platnici zvezka, gor pa piše: "Otišli na šišanje"

A ni simpatično? So se šli familiarno postričt, pa so si vzeli frej dan. Me prav zanima, kje so zdaj, kako so se znašli - kmalu so se namreč preselili ...
karamela, že kaj špika today? Drži se, otroček bo tik-tak tukaj. In jutri je en tak lep datum, se ti ne zdi?
navajanje na kahlico - uf, da ne bo izgledalo, kako to že mi ful obvladamo - včeraj se je madam PRVIČ podelala v kahlico - res, da je blo 3x, but still

We''ve got a long way to go (
nanka, vi ste pa carji!, ma, se en mičkn pozna, da je to 4th time around

) ... sem se pa odločila, da jo bom sedaj tudi doma začela posedati na kahlico, ker jih v vrtcu to že prav konkretno sistematično navajajo - danes, ko sem jo prišla iskat, so vsi sedeli na njih, zraven pa po rokah mečkali
krasne verižice, ki so jih izdelali iz pobarvanih makaronov in papirnatih rožic -
pozdrav pomladi, ki pride v nedeljo
3jemi, imaš prav, ja, Deichmann nima glih ne vem kakšne ponudbe na Rudniku ... jaz sem že ene parkrat bila ful
žalostna, k ni blo številke za našo miss. Btw:
jutri Supernova praznuje 2. rd & se bo ful dogajalo ... lahko dobite tudi avto ... brum, brum ...
znižanje z 70 na 0 -

... se sprašujem, zakaj, za vraga sem vzela le en par

No, v realnosti so ble 40 evrov več kot nič
populis, dober vikend je pred vami - rd, toplice - mnajmsi, pravo razvajanje.
neboglasnica, kako se je imel hubby v Planici? Naši otroci so bli včeraj in nekateri so bli še danes vsi namazani po obrazih ... čist padli notr, he, he. Grozno za pogreb, izgubo
brez pleničke od dneva 1: sorry, I don''t believe in that.
hruška, uživaj na obletnici - a je okrogla? Kje imate? Vas bo veliko? Že veš, kaj boš oblekla?
Hi, hi,
Iraya ima prisrčne komentarje ... te nasmeje tkole navsezgodaj, a ne? Meni se zdi, da so tile naši julijčki zdaj tko simpatični, da je joj. Glih danes sem razmišljala o tem - prekrasno obdobje, indeed
rebeca, thanks for asking - prst je baje pretty OK (danes je bil že na surfariji z dečki, tomorrow priletijo domov), so me pa v šoli na veliko zezali, da so zihr fantje popivali in je prišlo do kakšne nesreče na poti proti hotelu ... ja, pa ja de ... Anyway: upam, da me ne bo kap, k bo dal čevlje dol.
Majuška, ranjenka naša, kako bolniška? Berem, da ste se šli danes polepšat - bravo. A sicer se lahko takole gibaš naokoli? Kdaj imaš naslednji pregled?
karamela, Peko je zarulal v nulo, I see. Odlično!
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Aja, še tole sem želela deliti z vami: ker me je sin zadnja dva dni videval samo zjutraj, me je danes presenetil. Kliče iz posteljice, šibam ponj, vzamem k sebi, se full crklja, prav drgnil se je v moj obraz (ponavadi takoj črta na tla), vzel dudo iz ust in me polubčkal. Iiiiii
lepo, ganljivo, prisrčno!
a tvoj da direkt usta na usta moker kiss, tko k si zadnjič napisala - al je že bil na prevzgoji (cmok na lička only)

?
ker pri nas je točno tako ... potem pa si predstavljaj sceno v vrtcu, k imajo bakterij in virusov za izvoz, pa radi se imajo ful, ful ... ajme, ajme