writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

31.03.2010, 11:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.03.2010, 11:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 12:16

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

user posted image user posted image Lara... user posted image user posted image Populis...

naša žaba spi, sem ga do zdaj jedva nasitila... zdaj bi pa vse pojedel... user posted image

jaz pa čakam možička, je šel po novi avto... woo hoo... vreme pa ni za nikamor, je prodajalcu rekel, da je avto ok, samo da mokrega pa ni naročil user posted image ... bogi Lovro, ravno se je navadil na črno barvo, ob vsakem črnem renaultu vpije: avto oči... zdaj se bo moral pa na belo navadit... no, vsaj znak smo mu isti pustili user posted image

clock-img

31.03.2010, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 13:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 15:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 15:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 19:27

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

hejlou...

sem se spomnila nekaj... debata iz Meka...

seks v mestu 2... 3.6.2010
http://www.kolosej.si/filmi/film/seks-v-mestu-2/

majuska... distributer pa ni ravno moj najljubši... user posted image ... če bi bila Karantanija bi še stopila v akcijo, Blitz pa, a ne ne hvala... user posted image

clock-img

31.03.2010, 20:17

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image Lara... user posted image user posted image Populis...

naša žaba spi, sem ga do zdaj jedva nasitila... zdaj bi pa vse pojedel... user posted image

jaz pa čakam možička, je šel po novi avto... woo hoo... vreme pa ni za nikamor, je prodajalcu rekel, da je avto ok, samo da mokrega pa ni naročil user posted image ... bogi Lovro, ravno se je navadil na črno barvo, ob vsakem črnem renaultu vpije: avto oči... zdaj se bo moral pa na belo navadit... no, vsaj znak smo mu isti pustili user posted image

Aleksander vedno, ko vidi getza, kriči "dedi, dedi!" zdaj barva nič več pomembna ... mulc takoj prepozna dizajn user posted image in seveda tudi očijev avto dobro pozna user posted image

evo, še sladoled pomlaskam, pa grem v banjo ... danes imam relax večer user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

31.03.2010, 20:18

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

hejlou...

sem se spomnila nekaj... debata iz Meka...

seks v mestu 2... 3.6.2010
http://www.kolosej.si/filmi/film/seks-v-mestu-2/

majuska... distributer pa ni ravno moj najljubši... user posted image ... če bi bila Karantanija bi še stopila v akcijo, Blitz pa, a ne ne hvala... user posted image

a imaš slabe izkušnje z njimi? Bom vseeno poskusila malce stik navezat, obljubit ne morem nič ... user posted image

08.08.2008

clock-img

31.03.2010, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 22:49

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.03.2010, 23:01

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Punce moje, nekam malo ste čvekale danes. Kljub dežju?

HD, kaj te muči??

Zimska: dolga zgodba, se res enkrat oglasim, upam, da naslednji teden.

Bolančki, želim vam MIRNO in prespano noč!!!

clock-img

31.03.2010, 23:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.04.2010, 08:22

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

A danes pa še vse pančkate? Še Aurore ni ... user posted image

jutro jutro,

jaz sem že čisto bizi, šibam dol k šefu ... mojemu otroku bo pa treba razložit, da se ponoči spi in ne rogovili user posted image

user posted image

08.08.2008

clock-img

01.04.2010, 09:01

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

jutro!!!

clock-img

01.04.2010, 09:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.04.2010, 09:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.04.2010, 09:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.04.2010, 09:20

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

IZVIRNO SPOROČILO: populis

O drek hruška, dragemu želim expresno okrevanje in da bo na naslednji tekmi sreča na njihovi strani.

Jaz tudi, jaz tudi....

Lara: user posted image

Kako pa Lovro, Anja...?

user posted image , pridem več kasno, user posted image .

clock-img

01.04.2010, 09:20

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jutro, medve sva od P, najprej je sumila da bi lahko bila angina pa je vzela bris, ki je pokazal negativno tako da ima revček mali virozo.

A sem kej spala ponoč??? Not really. Kakšna noč, mislim kr neki, nisem mogla zaspat najprej, ko pa sem se je pa Lara začela zbujat in iskat čaj po pojstli, je kllicala mami mami šašo(flašo)
do jutra se je še žbljkrat zbudila, na koncu je spet zaspala v dnevni na tepihu, pol sem jo pa ob ene 04 00 na kavč prestavilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kofi tajm, zadnje dva dni čist prepozno začnem kavico pit, ni čudn da sem čist povožena

user posted image user posted image user posted image ... za obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, a samo bris je vzela? našemu je zadnjič vzelo bris in kri, in je bil bris negativen, kri pa je očitno pokazala ta pravo plat zdravja... user posted image

clock-img

01.04.2010, 09:23

clock-img

nanka

pencil-img

3998

jutro,

jao še danes oddelam potem pa prosto do torka, jupi.

HD o ti smola, upam da bo kmalu bolje user posted image

Lara, Lovro, Anja user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, letim delat, pa malica bi tudi že pasala....

clock-img

01.04.2010, 09:25

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

sem bila prej kratka, ker je na smrdeča rit priletela mimo mene, pa sva mimogrede menjave plenice postrigla še nohte...

midva imava danes kontrolo, je pa mali kar ok, amaama karnaprej, samo nos in posledično kašelj je lumparija...

smo pa imeli že pestro jutro, se mi je mož prav zasmilil, njegova mama naj bi prišla zjutraj preden gre k zdravniku, komaj jo je čakal, da jo vidi, ker je ni videl že od novembra in tudi Lovra še ni videla od kar hodi... ne, samo, gospa raje po svoje, je šla raje za eno uro v ZD sedet, kot pa k nam... ej, moj je tipično znorel, samo se mi je prav zasmilil res, ker vem, da je hotel, da pride malega pogledat... saj mu nisem hotela nič rečt, samo take stvari mu počne namenoma, da malo pomembna izpade in ker ve, da bo moj čist znorel... ah... res mi je hudo zanj... user posted image

grem se uštimat, ker potem leteva drveva k P...

clock-img

01.04.2010, 09:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

01.04.2010, 09:27

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

aja... punce držite se danes... ne pustite se, da vas kdo našpona... 1. april pa to...

... user posted image ... sem se spomnila, da imam moja bivša šefinja RD danes... user posted image ... vam pravim, ženska je res čisto taprava prvoaprilska šala... ne vem, kdo ji je rekel, da ima sposobnosti za biti šef... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem