Hey, ladies!
rovarka happy b'day!
Happy mini anniversary, Luka! Si kaj praznoval z mami in atijem?
Brin, tko se dela, ekola. Ej, mene je pa včeraj skoraj kap, k sem našo vidla, kako se z desno roko drži zidu, zraven pa stopa po stopnicah navzgor - leva noga, desna na naslednjo stopnico in tako dalje. Kar zmraznilo me je - prej je šla vedno po vseh štirih. Ajme, res jih je treba pazit, te naše škratke.
bolančki, pozdravte se!
flower, katastrofa od katastrofe, tale tvoj G - no comment, menjaj, uredi, pobrigaj se zase in za svoje potomce!
nanka, sam, da sta razrešila s tvojim, kar je blo za rešit.
rebeca, ti to resno, da sta zmazala vsak 2 kosa potice? VAAAAU. Naša je trenutno na taki hrani, kot jo je jedla pri 6 mesecih. Resno. OK, krompir (beri: pire) + zelenjavno juho z meskom obožuje, sicer pa Lino, frutki, jabolka, hruške, banane, jogurt, kruh & to je pretty much to. Sem kar znervirana, k tko čudno in malo je. Jo je treba motivirat 100/uro. Zdaj ji še en mal toleriram, k je v bolniški, ampak je muka, priznam. Auroraa, a je tvoj Matic že od začetka tak lahkokategornik?
3jemi, tudi meni se zdi, da je šla naša konkretno dol s kg tole angino. 1 teden nazaj je imela malček čez 12 kg, kako bo jutri, poročam. Avto vas je ubogal na Primorskem? I hope so
Almera, berem, da ste uživali & da bagri laufajo tko kot morajo - odlično.
glugluglu, kako je blo? Ste se imeli fajn?
Majuška & family, kakšno je vaše zdravstveno stanje? Ste OK?
velikonočni prazniki in uživancija v krogu bližnjih
Hi, hi, prav simpatične sanje, ni kaj

Si ju kar predstavljam, frajlici.
Naša je sicer res skoraj kot raztrgan dohtar - danes, k smo bli pri tastu in tašči, kar nista mogla verjeti, kaj vse že čeblja. Pobira besede od vsepovsod, je treba kar malo pazit, kaj človek reče
Uf, uf, kar nekaj jih je takih, k so me učile & še zdaj poučujejo.
Mi lahko namigneš, kaj me je učila? Razredna ali predmetna stopnja? Inicialke, maybe?
Tnx
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
Pa še vprašanje zate: izdan je bil slovar verskih religioznih izrazov v znakovnem jeziku, kjer sem navedena kot sodelavka. A se to kaj šteje za napredovanje, za tisto zadnje, kjer bi mi nad butico sijal sij.
Čestitke, čestitke za izdajo in sodelovanje - to pa ni kar tko
Glede pik pa si moraš pogledat natančno pravilnik - ne vem, kako je, če si SODELAVKA ... vem, da za soavtorstvo knjige dobiš glede na delež prispevka (recimo: cela knjiga oz. učbenik = 10 točk, prispevala tretjino, dobila 3 točke ... razdeljene so bile 4 + 3 + 3). Koliko je pa vas? Upam, da ti kaj prinese, te točke po 3 so dragocene & iskane, I know