writing-img

RE: Celjske srečke nosečke

clock-img

12.11.2010, 07:59

clock-img

enček

pencil-img

72

IZVIRNO SPOROČILO: enček

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

PUNCE POZOR POMEMBNO OBVESTILO

NAŠ JAN PRIHAJA DANES DOMOVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeee....BRAVO, DOBRODOŠLA DOMA JAN IN LIDIK...............kak me takele novičke na forumu spravijo v dobro voljo!!!!!! Veliko, veliko, veliko cartkanja v domačem okolju!!! user posted image  Zelo vesela za vas!!!!

clock-img

12.11.2010, 08:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.11.2010, 09:29

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Hojla punce, kako ste kaj?

Jaz sem danes ful slabo spala, zraven vsega pa imela še tako prijetno budnico, mož je najprej ružil, pol zajebaval pse, ki so začeli lajat, pol mi je še okno zaprl, eh, vse me je motlo, pol sva se pa še skregala, ker je bil gospod užaljen zakaj sem slabe volje user posted image

Skratka...en predlog: a bi se me počasi preselile na II. del? In to preden nam čez 3 strani zaklenejo temo, ker pol se seznamčka in podobnih stvari menda ne da več kopirat.

clock-img

12.11.2010, 12:01

clock-img

Anonimen

Dan. Oz. dobro jutro.
Spala nič, po dojenju ob 3h ponoči sem ostala budna, glavobol, vročina. Moj mi je kuhal čaj ob 5 zjutraj :(
No vročine ni več, glavobol ostaja. Čakam, da se tale čaj toliko ohladi, da ga lahko spijem in šibam nazaj v posteljo. Še dobro, da je F. carta in da nima težav biti pri meni v postelji...

Kar se tiče pa II dela pa naj ga ena otvori, jaz bom ob priliki tja dala seznamček.

clock-img

12.11.2010, 12:33

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Evo, II. del odprt user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem