Jutroooo še od mene.... Ma vam rečem zdej bo pa organizacija na speedu-hitrosti, ker bo drgač resna frka v bajti spet, ker ne vem kako tup tup tup mojmu možeku dopovedat, da ni vse v tem da je vse poglancano in skuhano in ajoj prejoj buh ne dej da nima on črne majce z dolgimi rokavi zlikane,
tko da se zdnje dni kar nekaj bockava, ker on meni skoz neki da sem lena in bla bla bla....pa da bo imel on bolj poštimano....pospravljeno ko mene ne bo....
tko da že od 8h zjutraj kuham in pajštram za boranjo- omako z mesom in stročjim fižolom, da ne bo revček lačen, ker meni itak ni do hrane zadnje cajte....spijem pa 1,5 l vode na dan in pojedla bom kakšno sadje, pa kak sendvič,.....
hm.....najprej
kaminek
za cliota, jst bi pa rdečega

- izgleda mi kot iz pliša, ne pa iz tičino mase, tko da svaka čast.....
kaminek zaradi službe se ne sekiraj....boš pa sp odprla

no vem da ni lahko na to mislit, sam gotovo bi imela veliko dela, ker so že vsi naveličani tort s smetano in želeji,...če pa rabiš pogovor, pa pokliči.....
aja žabe danes moja frajla v KC Janeza Trdine ob 17h nastopa na regijski reviji pevskih zborčkov, tko da vabljene k poslušanju

se ji petje spet dopade in lepo poje, hodi na vaje -se je premislial
hm.....služba.....bit če bolje, ko padem not in se do konca ufuram nazaj....bo treba take it easy in počasi naprej....
imejte se...