IZVIRNO SPOROČILO: Alex01
princesi - upam, da si dobila
Sem dobila, sem

upam, da ti je prav prišlo, pa sory ker nas ni blo doma

se je moj na hitrco spomnu in sva šla sama z Manco v Dolenjske malo počofotat (Ni na je pri sestri na počitnicah bila čez vikend in jo grem zdajle iskat, ko se mala zbudi), na srečo tud brez obroča rada plava v vodiki, tko da obroča za tiste 3 urce nismo pogrešali.
Pa hvala za sladko presenečenje, ne bi blo treba, sam kavico bi pa ti kar lahko spila, ko je glih že bila na mizi

jo je moj pozabu spit

.
Pa še o podvigih - Manca vstane v stolčku za hranjenje - v tistem lesenem, ne vem sicer kako ji rata noge zvit in pogumno vstat (očitno bo ona konta meni in se ne bo višine bala

), pa včeraj je sama prvič splezala in se usedla na kavč. Ma res presenečajo ti cukri.
Pa še en "podvig" - zvečer ob meni, pri meni joka in se dere kot zmaj, ko jo dajem spat (ker ji nisem dide-zizi dala; ni bla lačna je cel krožnik juhice pojedla, no malo se je le pocrkljala), potem se je razdrla in raztzulila in je ati eno uro ni mogu potolažit. Skratka je razvajena glede spanja in boh ne daj, da jo samo položim v posteljico - se dere, dere, dere,.....
Živka....no upam, da se bo maščoba topila na pravih mestih

za kavico pa jutri zihr, danes šibam po Nino v drug konec; upam da nisi jezna.