IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
Mi smo zadnje čase zelo zaposleni, tako da sploh nimam časa za RR. V četrtek in petek je imel naš vrtec dan odprtih vrat in da sva šla z Lenartom malo pogledat kako in kaj. Malemu je bilo vse zelo zanimivo, tako da upam, da se bo kmalu navadil. Vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljice sta name naredili dober prvi vtis. Z vsakim staršem sta se pogovorili o njihovem malčku in si posebnosti tudi zapisali, dobili pa smo tudi vse ostale potrebne informacije, tako da zaenkrat vse pohvale našemu vrtcu.
Včeraj popoldne smo imeli še cepljenje pri enem letu, katerega smo morali zaradi alergije na jajca opraviti v bolnici in je bilo hvala bogu vse OK. Lenart sploh porajtal ni kdaj so ga špiknili in smo vse prestali brez joka.
Lepo to slišat o vašem vrtcu

in o prestanem cepljenju. Midve greva v ponedeljek vsaj vzgojiteljice spoznat, v sredo pa je plan, da gremo skupaj v vrtec in da jo potem ati uvaja (pri njemu "pozabi" name

), jaz bom pa taveliko v šolo peljala.
Od 1.9. dalje bo pri nas važna organizacija - vožnja v šolo/vrtec in domov,...organizacijsko se bo treba vpeljat...
"Še tri dni do šole mami" pravi Nina in jst valjda kdo ji je to povedal? Dedi.....
Samo šola nam bo delo dala, po hitrem pregledu ciljev oz. standardev 1. razreda mi je kar vsega preveč za tako male glavice:
recimo: SLOVENŠČINA - loči umetnostno besedilo od neumetnostnega,
MATEMATIKA - prepoznavanje krogle, valja, kocko, kvadra in opis.....razvrsti predmete, telesa, like, števila po dani lastnosti, razvrstitev prikaže z diagramom
Pestro bo......