IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
jaz sem kostanj ta teden jedla 2* - pa tud ne sam 2 pesti, mal več, pa zraven par požirkov mošta, da je lažje dol šlo sem tud pr mojmu ukradla, pa ni blo nič. gobe se pa tudi jedla, in pohane marele, sicer spet ne preveč, pa tud ni nič bilo narobe, tako da...
jaz isto glede gob...sem jedla, v juhi, pražene, pohane....
Jaz sem v nosečnosti jedla tako gobe, kot kostanj.....
Mislim, da se lahko vse je v mejah normale....ne pa tko da bi se ravno do sitega nejedel.....samo po gobah naj ne bi takoj pil vode, čaja....po kostanju pa kak kozarec mošta ne škodi ;-)
Likalnik....hmmmm mene pa čaka da kupim novo podlogo za na likalno desko in ko ste pri likalniku (Alex kje se kupjo tisti fanti za polikat

)....sva se z mojim zjutraj sporekla, ker mi zadnjič ni dobro delal (sem ga imela narobe naštimanega) in ima zmečkano jopco.....tko da šibam popravljat in kup cunj poštimat.
če bi ga še enkrat kupovala, bi tudi takega s kotličkom - ga ima mami doma in kadar sem likala, sem bila zadovoljna z njim....res, da je bil likalnik težji, vendar je super delal + likalna deska je bila nekaj posebna - da se ni kadilo.
Imam pa Philips Elance in je sicer kar ok, sam kamen mu moram večkrat spucat, pa kar pozabim

uporabljam pa kar vodo iz pipe - imamo mehko vodo
destilirana voda.....hm kam pa naj spravljam vodo iz sušilca? Nimam nobene večje plastenke.....