cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dolenjke, 3,. del

clock-img

16.03.2010, 19:21

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01
punce moje tega je zdaj že 5 let in poluser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali se je rodil , ga je še malo pocrkljala potem pa je kmalu odšla , upam da je kje na lepem kraju ,če že kaj opstaja tam gori user posted image

Life is to short for the wrong decision

clock-img

16.03.2010, 19:22

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

živka- le počivaj

clock-img

16.03.2010, 19:23

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

ajoj...user posted image user posted image user posted image si sploh ne predstavljam kako hudo ti je takrat moralo bit... Novopečena mamica..pa smrt svoje mamice.... grozno user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 19:24

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ajoj...user posted image user posted image user posted image si sploh ne predstavljam kako hudo ti je takrat moralo bit... Novopečena mamica..pa smrt svoje mamice.... grozno user posted image user posted image user posted image user posted image

grozno je blo ker to še ni vse , sam ne bom o tem tukaj gor .

ti razložim v živo . še cela drama limonada bi se lahko posnela

clock-img

16.03.2010, 19:26

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

ja hudo no... user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 19:29

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz se tolažim , da se je revica rešila pa mi je lažje . je pa umrla pri mojemu dragemu , ko je delav še na interni , delav je pa zadnjo nočno na četrtek je to bilo . potem je šov pa na dializo delat in sem mela vsaj ta privilegi , da me je on poklical in povedal , da je odšla

clock-img

16.03.2010, 19:34

clock-img

majch

pencil-img

1422

user posted image čebelca

I'm back and I'm bad.

clock-img

16.03.2010, 19:35

clock-img

štrumfek

pencil-img

1618

jaz se tolažim , da se je revica rešila pa mi je lažje . je pa umrla pri mojemu dragemu , ko je delav še na interni , delav je pa zadnjo nočno na četrtek je to bilo . potem je šov pa na dializo delat in sem mela vsaj ta privilegi , da me je on poklical in povedal , da je odšla

vsaj nekaj.... čeprav.. ma ne morem si predstavljat kako to boli.....  in kolk poguma in moči rabiš da to preboliš oz omiliš bolečino...

clock-img

16.03.2010, 19:35

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image čebelca

hvala hvala , sej se dobro držim že skoz , moj je reku , da sem super vse to prnesla . sem železna

clock-img

16.03.2010, 19:37

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

vsaj nekaj.... čeprav.. ma ne morem si predstavljat kako to boli.....  in kolk poguma in moči rabiš da to preboliš oz omiliš bolečino...

mali mi je dajal moč , ker sem mogla skrbet za dva mala črvička , pa tudi manca mi je bla v veliko pomoč , pa smo nekako zgurali , čeprav ne rečem , da ni blo težko . mi pa fali vsak dan bolj

clock-img

16.03.2010, 20:15

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

vany - zdaj se lahko zmenimo glede mojega naročila

clock-img

16.03.2010, 20:20

clock-img

rea27

pencil-img

1776

ooo, čebelko....grozno...ma..sej nimam besed..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se res dobro držiš, samo verjetno pridejo momenti, a ne? Ah..važno, da imaš ti zlato družinico ob sebi v takih časih...user posted image user posted image user posted image

rea27

clock-img

16.03.2010, 20:22

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

čebeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2010, 20:24

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ooo, čebelko....grozno...ma..sej nimam besed..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se res dobro držiš, samo verjetno pridejo momenti, a ne? Ah..važno, da imaš ti zlato družinico ob sebi v takih časih...user posted image user posted image user posted image

ja seveda ne mine dan , da ne pomislim nanjo . so pa tudi momenti , ki so res mučni ampak nimaš kej , grem se na pokopališče mal spihat pa kako pikopoko kupim pa angelčka , pa položimo na grobek pa je prec lažje . sam bemu naj se roka posuši onemu , ki jih je ukradu lani . naše figurice . prvo pikopoko , ko smo jo kupili z malima dvema pa vsak je izbral eno čebelico pa angelčke pa so vse pokrali . zdaj smo že nove nabavli , samo ni isto . upam , da se jim je že posušila roka user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 16.3.2010 20:25:31 >

clock-img

16.03.2010, 20:26

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

čebeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

havla hvala user posted image

clock-img

16.03.2010, 20:27

clock-img

vaney

pencil-img

2581

čebelica, povej, kaj rabiš...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

16.03.2010, 20:28

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

čebelica, povej, kaj rabiš...

tole

Slezenovčevo mleko za telo
Mleko za telo s slezenovcem, kamilico, koruzo, pantenolom in alantoinom. Zaradi hidratantnega in pomirjevalnega učinka svojih sestavin, je to mleko idealno za pordelo in dehidrirano kožo. Je učinkovito za masažo in zaščito kože pred zunanjimi dejavniki. Po sončenju vrača koži njeno naravno ravnovesje.
Za ta izdelek smo uporabili

IME
UPORABLJENI DEL
IZVOR

divji slezenovec
cvet
Francija

jojoba
seme
Amerika

user posted image

clock-img

16.03.2010, 20:29

clock-img

Anonimen

čebelica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grozno res, si sploh ne predstavljam.
Na mail sem ti poslala nekaj od justa

clock-img

16.03.2010, 20:30

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

ja seveda ne mine dan , da ne pomislim nanjo . so pa tudi momenti , ki so res mučni ampak nimaš kej , grem se na pokopališče mal spihat pa kako pikopoko kupim pa angelčka , pa položimo na grobek pa je prec lažje . sam bemu naj se roka posuši onemu , ki jih je ukradu lani . naše figurice . prvo pikopoko , ko smo jo kupili z malima dvema pa vsak je izbral eno čebelico pa angelčke pa so vse pokrali . zdaj smo že nove nabavli , samo ni isto . upam , da se jim je že posušila roka user posted image

Maš čisto prav! Jaz ne razumem kakšen človek to mora bit, če mu lahko sploh lahko rečeš človek, ki krade iz grobov. So nam enkrat v Mp na pokopališču pokrali iz groba že posajene rože. Človek nima besed!!!!!!!!!!!

clock-img

16.03.2010, 20:31

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: nya

čebelica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  grozno res, si sploh ne predstavljam.
Na mail sem ti poslala nekaj od justa

tako je pač življenje , do enih bolj kruto user posted image

a na yahoouser posted image   ali na gmail user posted image  jaz več uporabljam gmail 

clock-img

16.03.2010, 20:33

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Maš čisto prav! Jaz ne razumem kakšen človek to mora bit, če mu lahko sploh lahko rečeš človek, ki krade iz grobov. So nam enkrat v Mp na pokopališču pokrali iz groba že posajene rože. Človek nima besed!!!!!!!!!!!

ampak , res . veš kako je blo men , ko sta me maledva spraševala , kje so njune pikapoke in čebelice pa angelčki , hja sem rekla , da so jih pospravili ker jih je dež in sonček zdelav pa da so zdaj z babi

clock-img

16.03.2010, 20:33

clock-img

Anonimen

gmail

clock-img

16.03.2010, 20:35

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

sem dobila nya hvala , zaenkrat bi samo to kremo , pol se bom pa mal poglobila in naročila celo kolekcijo in se bom razvajala tko kot včasih user posted image

clock-img

16.03.2010, 20:37

clock-img

Anonimen

Mi smo na grob dajali vsake dva meseca novo vazo - plastično.

Pol je pa enkrat moj oče podpisal na vazo - sam se ni videlo. Pridemo pred 1. novembrom spet pogledat in je ni. Pa vidi na sosednjem grobu tako vazo in je šel pogledat in glej ga zlomka - naša vazauser posted image . Da je folk tko neumen, da ukrade vazo s sosednjega groba. In so ravno prišli tud oni - in je trdil da to so oni kupil ne vem kje - in ko mu je pokazal podpis, je sam čist rdeč in tiho ratal.

clock-img

16.03.2010, 20:39

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Mi smo na grob dajali vsake dva meseca novo vazo - plastično.

Pol je pa enkrat moj oče podpisal na vazo - sam se ni videlo. Pridemo pred 1. novembrom spet pogledat in je ni. Pa vidi na sosednjem grobu tako vazo in je šel pogledat in glej ga zlomka - naša vazauser posted image . Da je folk tko neumen, da ukrade vazo s sosednjega groba. In so ravno prišli tud oni - in je trdil da to so oni kupil ne vem kje - in ko mu je pokazal podpis, je sam čist rdeč in tiho ratal.

dobro da ste se zadržali , jaz bi mu vse roke polamala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem