writing-img

RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI - 2.del!

clock-img

18.03.2010, 09:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Buska

špica84: pol nej pa cim prej pritece in se poslovi za nadalnjih user posted image

glih to sem hotla napisat!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ok Bebiii, pa gremo nazaj na tisto temo!user posted image

clock-img

18.03.2010, 09:51

clock-img

vrtnica.m

pencil-img

252

Pozdravljene punce,

kako kaže pri meni? Je prisotna kri že vendar se ne zliva še zanekrat - ni tako kot pri normalni . Bom videla kaj bo danes, ker ponavadi pri moji je ponavadi najhujši tretji (današnji) dan, takrat še dobim ponavadi hude krče in se kar vliva. Si pa še vstavljam utrogestan. Odločila sem se, da ne bom delala doma nobenega testa več in da glede na vse skupaj grem v ponedeljek vseeno na test in bom videla kaj bo tam pokazalo. Sem kar pripravljena, da bo debeli -, vendar rabim vseeno to "grdo" potrditev. In potem bom si tudi tam vse uredila, za naslednji razgovor pri moji zdravnici Bokalovi za naslednji postopek. Drugače pa grem ponovno potem v boj septembra/oktobra. Poletje hočem imeti brez pikanja v trebuh.

In punce kako ste ve kaj?

l.p.
m.

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

clock-img

18.03.2010, 10:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Debata se nadaljuje tule: http://www.ringaraja.net/forum/m_4974359/mpage_53/tm.htm#5023692 .

Tukaj pa se spet vidimo, ko bomo tam pretipkale 200 strani.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem