writing-img

RE: kdaj bo zasedal konzilij

clock-img

02.10.2010, 10:00

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo!

Midva sva pri dr. Gavričevi in je zelo v redu in prijazna, pa do sedaj so bili tako vsi.
Upam, da tako tudi ostane. Sicer sem pa slišala od drugih punc, da so vedno prijazni in ti odgovorijo na vsa vprašanja, ki jih imaš.
A smem vprašat, kaj so pri vama ugotovili, da je narobe. Jaz imam hormone povišane in zaradi tega ne gre.

clock-img

03.10.2010, 21:13

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Zdravo,

jst mam tud zlo pozitivne izkušnje z njimi vsemi. Vsi zdravniki so zlo prijazni, in si vzamejo čas.user posted image

Ja pri nama je pa tak, moj ma spermiogram zlo ok, tk da z njim ni kaj in sm zlo vesela.
Z mano pa je kar nekaj zadev, mam zlo pco jajčnike in s tem tud zlo povišane hormone, pa menstruacije ne dobim brez spodbujanja kljub laparo lani. Na njej so mi sam prešpikali jajčnike, sam so ravno zadnjič ugotovili da se sploh ne vidi da bi mi prešpikali. Drugač pa prehodnost je zlo ok. Za zunajtelesno sva se pa z zdravnikom odločla zaradi tega ker preveč sem odregirala na gonal f ( kar 15 foliklov ), kar pa bi zlo povečalo možnost večplodne nosečnosti.

clock-img

05.10.2010, 10:02

clock-img

mala06

pencil-img

678

Živijo,

nama je dr. prvič na razgovoru rekla, da bova šla na IUI ampak, ker so izvidi pokazali povišane hormone in ker mi klomifen ni nič pomagal, se je odločila za zunajtelesno oploditev. Tudi z mojim je vse OK tak, da samo mene še uredijo in bo to to. user posted image
Upam, da se kdaj vidiva v Mb in še kakšno rečeva na tam.
Želim nam, da čim prej dobiva pošto in greva v boj.

clock-img

05.10.2010, 14:42

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Zdravo,

jst tud upam, da nama in vsem rata čimprej to kar si vse najbolj želimo in to bi bilo dočakat user posted image  naše bejbike, pa da bi blo vse ok.

Pa kaj ti si še kaj dobila po pošti, al sam to da sta bila dana na čakalno listo? Misliš da pol v drugem pismo dobimo izjavo in vse ostalo?

clock-img

05.10.2010, 15:52

clock-img

mala06

pencil-img

678

Jaz sem dobila samo to, da sva dana na čakalno listo. Mislim, da pošljejo datum za podpis papirjev, da se strinjava s postopkom in tam verjetno za naprej izveš. Mislim, da je tako.

Če pa je drugače, naj me pa popravijo.

clock-img

05.10.2010, 16:39

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Ne ne, sej se mi zdi da maš zlo prav. Sam sm jst tak neučakana ko čakaš na pošto.user posted image  In s kje si, če smem vprašat?

clock-img

05.10.2010, 17:07

clock-img

mala06

pencil-img

678

Jas sem z okolice Šentjurja. Pa ti?

Saj tud jaz sem nestrpna in vsako jutro grem prvo pogledat, če je kaj pošte iz Mb. Zdaj bi se morala z nečim zelo zaposliti, da bi pozabla na to pošto. Pa saj jo bova dočakali, boš vidla. Jaz mislim, da bova presenečeni in bo zlo hiter v nabiralniku.user posted image

clock-img

05.10.2010, 21:12

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Aja, jaz sem pa bolj tu na koroškem. Jst vsaj mislim da letos ne bom prišla na vrsto, vsaj tak mi je zdravnik rek da zarad prenove laboratorija morjo malo zmanjšat. Pa sej men je blo vse čist ok!!! tak full hitr minejo ti dnevi, tk da bo nama še prehitro minilo. Po navadi pa ene že prej same zanosijo, sam jst mam zlo male možnosti.

Eh pa sej bo

clock-img

06.10.2010, 19:51

clock-img

mala06

pencil-img

678

A tako so ti rekli! Do januarja bodo verjetno normalno delali in jaz upam, da nama uspe prit do takrat na vrsto, če pa ne, pa ne. Nič si ne bom morala pomagat. Upajva na najboljše, mogoče pa jih ne bova potrebovaliuser posted image . Tudi čudeži se dogajajo!!!

clock-img

07.10.2010, 21:20

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Ja jst tud upam, da nama rata prit do takrat na vrsto. Bi bil že čas da bi se kaj premaknalo user posted image .

Do takrat pa mormo bit pridni user posted image  pa čimveč user posted image  !! Sam midva imava zlo malo možnosti!

clock-img

09.10.2010, 09:18

clock-img

trmica

pencil-img

60

Za tiste, ki čakate pošto iz GK LJ, konzilij je bil v četrtek 7.10.user posted image , tako da pošta je na poti ...

clock-img

14.10.2010, 23:17

clock-img

trmica

pencil-img

60

IZVIRNO SPOROČILO: ana banana

Za IVF - dolgi postopek veljajo naslednji podatki
Dolgi protokol
1. dan Z.M.: Do 24. 5. 2010
- začetek terapije najkasneje 14. 6. 2010
1. dan Z.M.: Od 12. 7. 2010
- začetek terapije 2. 8. 2010 ali kasneje

Se pravi če padeš z zadnjo M v datum po 12.7.2010 potem sigurno prideš v postopek avgusta. Če jaz zgornje datume prav razumem user posted image

Ali katera ve, kako naročajo za ZM september in oktober? Meni ni nič jasno user posted image Pošto knzilija sem dobila, sedaj pa ...

clock-img

17.12.2010, 11:42

clock-img

pinkySassy

pencil-img

12

Bom malo osvežila tole temo :)
Včeraj sva bila na pregledu v Leonišču in so se odločili,da izvedemo en postopek IUI, če pa ta ne bo uspel nas pa čaka IVF.
Torej, povedano mi je bilo, da bodo v roku 1-2 meseca sporočili kdaj in kako naprej. In sedaj - čičam in čakam :) Če je še katera v tem času na istem, lahko skupaj čakava in ugotavljava kdaj bo prišla pošta :)

clock-img

17.12.2010, 12:35

clock-img

Edinka

pencil-img

114

IZVIRNO SPOROČILO: pinkySassy

Bom malo osvežila tole temo :)
Včeraj sva bila na pregledu v Leonišču in so se odločili,da izvedemo en postopek IUI, če pa ta ne bo uspel nas pa čaka IVF.
Torej, povedano mi je bilo, da bodo v roku 1-2 meseca sporočili kdaj in kako naprej. In sedaj - čičam in čakam :) Če je še katera v tem času na istem, lahko skupaj čakava in ugotavljava kdaj bo prišla pošta :)

Če bi slučajno katero zanimalo ... Konzilij je zasedal 13.12. Zdaj čakava na pošto.
pinkySassy ... pri meni je od trenutka odločitve do konzilija minilo malo manj kot en mesec, ki pa gre tako hitro okoli, da niti dojameš ne. user posted image

Lep dan vsem!

clock-img

20.12.2010, 07:18

clock-img

pinkySassy

pencil-img

12

Edinka - hvala za odgovor. Ja saj verjamem da bo hitro okrog čas, sploh med telimi prazničnimi dnevi, ko res ni časa ves čas samo razmišljati kdaj in kako...:)

Kje pa izveš, kdaj zaseda konzilij? kar pokličeš tja in povedo?

clock-img

21.12.2010, 15:16

clock-img

Edinka

pencil-img

114

pinkySassy,
mene so klicali, ker mi manjka še en izvid, in mi povedali, drugače tud jaz ne bi vedela.user posted image

clock-img

22.12.2010, 21:03

clock-img

ammra

pencil-img

88

praviloma konzilij zaseda 1x mesečno. jaz sem imela "srečo" da sem odgovor prejela v 14 dneh in hkrati "nesrečo", ker bo 1 dan moje user posted image  ravno med prazniki, ko pa je GK zaprta. Glede na to, da bom imela kratek protokol in bi mogla z injekcijami pričeti 2 dan user posted image  se bo vse skupaj zavleklo do konca januarja.

srečno ostalim, ki še čakate....

clock-img

21.01.2011, 13:46

clock-img

Anonimen

Jaz čakam pošto od konzilija za IVF v Ljubljani.
Papirje sem vse oddala že 12.01.
G mi je rekla da bo konzilij konec meseca.
Sporočite če je že katera dobila pošto ali ko jo boste dobile.

clock-img

21.01.2011, 14:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem papirje oddala že sredi decembra, pa tudi še čakam odgovor....

clock-img

28.01.2011, 16:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem dobila pošto danes.
V ponedeljek pokličem za evidenčno št. user posted image

clock-img

28.01.2011, 16:51

clock-img

andreja83

pencil-img

444

jupi !!!

mi2 dans dobla pošto da morava priti na razgovor v četrtek da uredimo še ta zadnje in potem v postopek!!!! tk da mal presenečena da sva že zdaj na vrsti.

lep pozdrav

clock-img

30.01.2011, 20:32

clock-img

mala06

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

jupi !!!

mi2 dans dobla pošto da morava priti na razgovor v četrtek da uredimo še ta zadnje in potem v postopek!!!! tk da mal presenečena da sva že zdaj na vrsti.

lep pozdrav

Živijo andreja83!

mislim, da sva midve isti mesec bili dani na čakalno listo. Ampak jaz še nisem dobila pošte. Sem pa full vesela zate, da so se stvari začele premikatiuser posted image Upam, da tudi mene prijetno presenetijo, kajti v Mb so mi rekli, da lahko pošto pričakujem do konc marca.

clock-img

30.01.2011, 21:20

clock-img

andreja83

pencil-img

444

Zdravo  mala 06, tud mene zlo preseneča da nis dobla ničesar, no upam da dobiš zdej kaj v naslednjih dneh!!!

Verjem da sm bla zlo presenečena ko mi je mamca prinesla pismo najbolj od vsega pa sm se razveselila  da se je neki začelo premikat. Letošnje leto se mi je tak itak začelo vse na boljš. Pred kratkim dobla šiht zdej pa še tole, sam da sm tega 1000 x bolj vesela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jst držim pesti tud zate da čimprej dobiš pošto!!!

Ok se javim kaj zvem v četrtek. V temle pismu so mi napisali samo ta da bi naj bilo to predvideno v februarju ali marcu.

Zdej zaenkrat čaw čaw

clock-img

30.01.2011, 21:33

clock-img

mala06

pencil-img

678

ja tud jaz upam, da bo pošta v kratkem v nabiralniku. to bi res bilo presenečenje, ker rekli so mi, da v postopek bi šla nekje v maju ali juniju.  Sem pa vesela, da se ti je leto tako dobro začelo in da boš konc leta še bolj vesela, ko boš imela malo štručko v rokahuser posted image

clock-img

30.01.2011, 22:07

clock-img

andreja83

pencil-img

444

no mala 06 ko bi le res!! Kaj si hecna tak dolgo bi mogla še čakat? user posted image  zaka pa taj to, kdaj si pa klicala?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem