IZVIRNO SPOROČILO: mini86
pol k so na kahlici kok časa sedijo..js pa nam tok hitela ker se mi zdi še prekmalu..nš še hodi ne pa nj ga na kahlco učim..k sm bla noseča se mi je idealno zdel da ga navajam to poletje..samo zdj pa ne mislm več tko..itak če prekmalu se ne bo nauču tko da ne vem no..se mi zdi kr prekmal..
kokr si za kolegico napisala..rečmo marcel dvomim da bi se nauču letos na kahlico in čez poletje naj probavam pol na zimo pa spet plenico gor..ne ne bomo kr počakal še mal
Na kahlji sedijo na začetku par sekund, fora je samo v tem, da spoznava kahljico. To ne pomeni, da se pa sedaj odvajamo plenic in bomo brez plenic. Tega itak ne pričakujem pred drugim letom. Je samo dobro, da se prej sprijazni oz spozna kahljico in da to delaš v rutini vsak dan... enkrat se mu pa posreči in ga pohvališ, bo pa še vedno imel plenico, ker vse skupaj je dolgotrajen proces. Pomoje je podobno kot z umivanjem zobkov, dobro je da se umijejo vsak dan, da se navadijo na krtačko in vse. Preden jih bomo pa kvalitetno uspeli umiti, bo pa preteklo še kakšno leto.
Moje mnenje je samo, da je fino da spozna oz se privadi kahljice preden gre v vrtec, ker tam jih bodo dajali na kahljo že letos. Itak pa vem, da bomo brez plenic po drugem letu. No ja, mogoče prej, nikoli ne veš
Vitae prepozno sem videla tvoj odgovor

Itak je pa naš mali šel potem še eno rundo odspat, ker je bil čist preveč utrujen. Pa drugič.
A da bomo skupaj na porodniški

To bi bil pa res zegen, da se nam še v drugo tako urajma