Čer,
evo smo cel dan hvatali brown boju
. Joj kok pašejo taki dnevi. Za kosilo sem samo sardelce na hitro ocvrla pa krompir z blitvo naredila, tako, da smo potem spet lahko hitro voziček zakurblali.
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Me je pa danes ful presenetila kolegica, ki je svojemu 9-mesečniku kupila prve čevlje - s trdim podplatom, z opetnikom, ortopetske, ciciban. Jaz sem samo debelo gledala - ona pa pravi, da so ji take svetovali v trgovini. Pa kaj še vedno se tako svetuje??? Sem mislila da je že bolj jasno, da se takih trdih čevljev ne kupuje več dojenčkom??!! Potem sem bila pa rajši tiho.
Ma logično, da ji bodo v Cicibanu to svetovale, ker drugačnih čeveljčkov nimajo, edino Softy program.
Je pa tako, da smo vsi mi, pa moja Hana tudi zrastli v čevljih z opetnikom, pa nam nič ne fali.
Je pa naša teta rekla, da ona zagovarja boso nogo ali recimo copatke ala Robeez, če je pa čevelj pa raje vidi, da je kompakten kot pa nekaj na pol. Pol bot pa PAMETEN. Drugače znam kar zakomplicirat, a pri čevljih pa ne bom. Sedaj še Robeez copatke furamo, za poletje imam namen Tevice nabavit, potem bo pa že jesen in bo pač moral bit orenk čevelj, pa seveda škornji, da bomo fajn po lužah skakali

.
No jutri nas bo kar nekaj. Komaj čakam, da vas spoznam, pa, da se sončki malo poigrajo.
Ima pa naš Bine srečo, ker so v ulici trije otročki in super družbica, Fantek točno 1 mesec mlajši, drug fantek 5 mesecev starejši in 5 dni nazaj je prišla naša mala nova soseda iz Makedonije. JJJJJEEEEEEEEJ

. Prijateljema se je uresničila življenska želja in sta iz Makedonije pripeljala 20 mesecev staro ČRNO lepotičko Živo. Sicer ima revček pri 20-ih mesecih komaj 8,5 kg, mama jo je v sirotišnico prinesla z 10-imi meseci in 3,5 kg. A je tako živa in prijazna in sladka in oohhhhhh. Ma prav tapravo ime ima. In 2 ljubeča starša