Pozdravljene! Je fajn, ko je kej za prebrat, čeprav ponavadi potem zmanjka časa za pisat - se že kater od mojih štirih oglasi...
Tudi mi zdaj očitno več vozičkamo, kot na začetku. Je tako zanimivo zunaj. Še raje se peljemo s triciklom ali pa peš - tisto je bolj za okrog hiše in po travci. mali tako uživa, ko preizkuša vse zunaj. Tipa, stiska, včasih pa tudi kaj na hitro v usta proba.
Neverjetno uživa proti začetnemu drenju v vozičku. Najbolje pa je, ko zraven vzameva še njegovega bratrančka in ima mami "dvojčke". Imam dva enaka vozeka zvezana s takimi plastičnimi enotami in ju lahko en sam pelje naokoli. Uporabna zadeva.
Imamo že 6 zobkov, jemo bore malo, ker je še vedno joška zakon. Kaki dve tri žličke potem pa so ustka zaprta ko sezam... Sem pa danes ugotovila, da če mamice ni zraven pa čist lepo jemo!
Spimo ne celo noč. Tako ene dva do trikrat se sigurno zbudimo, še sploh, ko zavohamo mamico v spalnici...
Drugače pa turbo povsod malo po dveh, malo po štirih in nas je povsod polno. Bratec in sestrica ga imata pa zdej namesto igrače.
Sem že zadnjič hotela vprašat, če je še katera kje tule iz okolice Celja - sva se zadnjič dobili z Goldy in je blo prav fino. Princ-princeska - ti si nekje s štajerske? Ljubljana je za nas že kr podvig. Čeprav bova priši enkra sigurno zraven...
Mini86 - hvala za opozorilo, ker jaz bi ziher zgrešila tole z dokladi.
IZVIRNO SPOROČILO: July08
Tecka meni žal ne uspe nič brati, čeprav sem bila včasih pravi knjižni molj. Imam nekaj knjig, ki čakajo, da jih preberem, so pa bolj na temo osebnostna rast, poglobitev vase, spoznavanje sebe – to mi prinese mami, ki je zaprisežena jogistka.
Zgleda da sva si res podobni...

Bi te pa res rada spoznala, da vidmo.
Tudi jaz imam en kup tehle knjig in sem ravno včeraj bila mal v krizi in sem se lotla ene "Kako najti notranji mir". Je kr hudič, ko pri treh malih nimaš tudi minute ne zase, če si je ne utrgaš. Vsaj pri nas je tako.
Bjondi - ČUDOVITE SLIKCE!!! Si pa res genialka. A je to aparat al znanje?
Jao se mi že dremle, ko sem do konca prebrala.
Mini86 - dej z desnim gumbom miške stisni ko si postavljena na tisto okno "we are sorry..." pa izberi možnost nazaj/back, potem pa kopiraj v novo okno. A ti ne rata. Ker ko tolkle napišeš ti pa res slabo rata ob tistem pozdravu, ko ti vse zbriše!! Meni vedno rata to naredit.
Nič lepo se imejte in upam, a prav čas opazim, kdaj se dobite. Bi jaz tudi eno tako sliko mojega minija....
Nočko...