IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Najprej mk8
HVALA, HVALA vsem za čestitke. Zdej se že s kolegicami dogovarjamo, kdaj gremo zapit ta izpit

. Mal pa mormo, ker je bil res težek. Škoda, ker ni bil zadnji... No, je bil pa eden izmed zadnjih
Ja niti dve urci nisem bila gor, pa ste že naklofale dve strani. Se vid, da dežek pada
Hanuši, tudi jaz upam, da se vam sredi noči to ne bo več zgodilo. Mogoče je pa kej tacga sanjal, pa se je zato čist zbudu.. Pa upam, da vama rata prit na srečanje jutri!

ostalim za prespane nočke! Naša je bila danes bolj slaba (zdaj pa mam, ko sem se pa včeraj tolk hvalila). Je jedla že ob treh zjutraj

pa se kr non stop neki zbujala. No ja, bo že.
Tadejluka
za tvojega Blaža. Naj hitro mine!!!
kopanje - mi jo že nekaj časa kopamo v taveliki banji. Je pa zdej precej lažje, ko že sama sedi. Edin je zdej pogruntala, kako vstajat v banji, pa ji je že ene parkrat spodrsnilo (pa sem skos zraven) in se je pod vodo potopila. Ni bilo nič hudo, parkrat je zakašljala in potem spet vse od začetka. Pomoje Tečka, se zdaj od začetka malo boji, ker ni navajen tako velike banje. Pa se bo že navadil, sploh ko bo videl, kako je zabavno
Mala_Princeska sam da ni blo hujšega! Sem se spomnila, da ima Veronika tudi ene hlaćke z nekim metuljčkom prišitim.. Je najboljš, če jih kar upokojim.
Mony, super da sta z Alexom že boljš
Mojsonček ČESTITKE za 11 mesecev

. Pa res je srček tale tvoja Zoja!
Drugače pa še ni konec z izpiti, še ene par jih mam. No pa bom tud to podelala