A ima katera kakšen nasvet? A naj raje počakam? Rada bi pa nehala, da dobim končno user posted image in da gremo v akcijo.
js bi rajš počakala da se sam odstavi..al mu pa probi če ti 2x je npr ta drug obrok mu smo dudo dajat pa ga mal božat..
mi se tud še 2x dojimo-zjutraj in zvečer in tud še nimam M..
a kr v akcijo za novga člana-čestitam
princeska-ne zamert, samo kaj pa nardiš če ji namesto joške daš čaj-ok nehaš dojiš, samo kle greš iz ene navade v drugo in pol maš problem enkrat še s odvajanjem čaja-ustat morš pa ravno tako-no to je spet samo moje skromno mnenje
bačko-samo tale simona pa sploh ni draga..al se samo men zdi..
teck-100x sm ti že hotla napisat da mam js vajino oz srečkovo grizalo..je v moji torbi in marcel se ne igra z njem-da nauš
mislna..nism pa nč rekla k smo zanč mislne da je od 10ke k je biu bl pr njej..no tko da dobiš na naslednjem srečanju-če pozabim me spomni
igrala-

moj pravi kam se mi tok mudi k sploh še ne hod

no tko da gremo jutr po gugalnico-ampak smo un sedež k mamo pr garaži dva nastavka..
ostala igrala zgleda pridejo na vrsto kasneje
iskat gremo pa tegale čeprav mi barve glih ne potegnejo ampak mam glih bon
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165227 mislm da sm to gledala...no pa še unga použka bo dubu k je pa na koncu strani