Hojla bejbe!
Evo, sobota je za nami. Saj bi že prej kaj napisala, pa sem upoštevala "Uro Zemlje"
Najprej smo mislili, da bi se šli kopat v Žusterno zaradi slabega vremena, pa se je izkazalo, da vreme sploh ni bilo po včerajšnji napovedi. Skoraj cel dan smo imeli sonček in smo preživeli pravi družinski dan doma. Malo postorili okrog hiše, mal vozičkali. Prav paše tak dan, ko smo vsi skupaj doma in uživamo v preprostosti.
Bjondi hvala za nov miselni vzorec. Jao, res se najdem v njem. Priznam, da zelo težko odpustim slabo stvar, pa če je še tako dolgo od takrat. Spomin imam pa tudi neverjeten - včasih je to bolj breme kot korist.
Smrketa res lepa obleka, pas jo prav poživi in naredi drugačno. Midva bova imela avgusta 9. obletnico poroke in tudi jaz bi se takoj še enkrat poročila. Res mi ni žal, edino svojega priimka ne bi obdržala - to mi je zelo nepraktično in doooolgo. Samo takrat sva ravno eno firmo ustanavljala in je bil moj priimek v nazivu, zato bi bilo preveč komplikacij, če bi vse morali spreminjati.
Sedaj itak uporabljam samo "možev" priimek, samo uradno imam pa še vedno 2, kar mi je včasih res odveč.
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Obstaja najlepši otrok na svetu in vsaka mama ga ima.
Ja, to je pa čisto res. Mi imamo pa tri najlepše sončke na svetu Res za vse tri lahko to rečem, čeprav je vsak drugačen in ga tudi jemlješ drugače.
Hanuši super, da je Bine bolje. Ste se s taščo kaj pogovorili? Do nas ni bilo nič slišat
Lenika res uživajte v počitnicah! Najbrž boste uživali, da boste sami štirje.
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka
Evo pa še eno zgodbo o sestrski ljubezni. Tjaša je poskušala Katji na vsak način vsiliti dudo. Jaz jo opozorim: "Tjaša, Katja ne rabi dude, saj ne joka". Tjaša me pogleda, malo pomisli in mahne Katjo po glavi. Ta začne jokat in z veseljem sprejme dudo... Evo, moj otrok je res izvrsten logik
Jao, kaj vse ne pogruntajo Res je nekaj posebnega ta sestrska/bratska ljubav.
Super, da je možek prišel nazaj in si boš lahko malo odpočila. Hitro noge v luft in možgane na off, pa čeprav le za trenutek.
našega telesa."
(Elizabeth Stone)