IZVIRNO SPOROČILO: mini86
kajenje-sploh te ne razumm gdaj zdj pržgeš..k ni julije zravn al kako..js k sm uzun pržgem kdr mi zapaše..tud če je budn..a si to mislna k ne razumm čist
jaz skoz razmišljam a bi si ga prižgala v javnosti ko je Julija zraven ali ne, sedaj vedn kadim ko nje ni zravn, ker kar mislim, da bodo ljudje mislili, da sem slaba mama, ker kadim, a veš....to sem mislila, ma sej sem res brezveze napisala, se vidi, da se je mudilo
pa tudi si ga ne prižgem vsak dan
sma sedaj prišle iz sprehoda, zopet 4 km, sedaj jo je moj malo k tašči nesel, da mam js malo miru, ob 8 pol 9 pa že tk zaspi...
ji pa še čisto malo manjka, da zobrek predre, se vidi bela pikica, samo predret še mora, pa bo naša pikica tudi imela svoj prvi zobek....
naša že od 8 meseca sama vstane ob opori, gre ob opori in tudi za nekaj sekund sama stoji, ko pa opazi, da sama stoji se pa takoj vsede, al pa ko jo jaz držim za obe rokici gre, ko jo pa samo za eno se pa takoj ustavi in se vsede, prav zanimiva je
pa momlja in ponavlja, prav res ponavlja mam- ji ne uspe mama, in pa tet- ji ne uspe teta
pa tk je srčkana ko pokaže popek, pa pincetni prijem obvlada v nulo, pa po vseh 4 je tk hitra, da se lovima, ma sedaj je res v taki fazi, da dojema in se uči neverjetno hitro...
uspavanje je pa problem, vedno mora bit v postelji, v kinderpetu je to nemogoče, v vozičku tudi lepo zaspi....
ma fajna je, tk je pridna, se v stajici zaigra tudi pol ure, lista knjigico o barvah in pojočo knjigo
pa še in še