Za vse bolančke
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25
..pol sm šla pa gor kr po deko in sva bla lepo na travi s polno igračami! edin za jest sm šla gor iskat
In kako ga prepričaš, da ostane na deki?
Naš Srečko pa ni pri miru niti sekunde. On kar lepo gre po vseh štirih, pa ni važno ali po travi, po pesku ali zemlji. In seveda vse pridno nosi v usta. Ma, nič, letos bo moral stalno nekdo izvajat kontrolo in nadzor.
Je pa danes "zašel" na stopnice (še dobro, da sem ga videla med kuho!!!) in brez težav premagal vse do mansarde. In za sabo zaprl varnostno ograjco

Pa tako je bilo fino, če se je šel na hodnik malo zamotit, drugače se mi med kuhanjem stalno mota med nogami. Do zdaj smo imeli ograjico zmontirano samo na vrhu stopnic, zdaj bo pač treba dat nekaj še spodaj.
Tudi pri nas je delovno - včeraj sem posejala vrt, zdaj pa okopavam rože.
Tako, zdaj se pa samo še pohvalim, da je Srečku hrana zalaufala in da je že treba malo povečevat količine. Poje npr. že cel 220g kozarček bolonjske omake (moja pa ni dobra

).
Pa še eno vprašanje, če se kateri da odgovarjat. A že dajete kruh kot samostojni obrok? Kaj namažete gor? Jaz nimam druge ideje kot tamar sir. Tako pri nama sem pa tja ukrade kakšen grižljajček, ko pa sem mu probala dat tamar in kruh kot samostojni obrok, je pa sicer nekaj časa lepo jedel, toda tudi pridno zalival z vodo in po "obroku" bil lačen že po eni uri.