Včeraj smo preživeli čudovito popoldne v Arboretumu...
Takole pa naš Urbi že sam je...
Drugače pa smo v fazi odvajanja od joške, ker tole meni že liči na odvisnost!!
Ja, Hanuši, mene tudi včasih kr avtomatsko odjavi, čeprav imam rač samo v hibrnate - me tudi ful jezi tole!! Nimam pojma, kaj imajo to naštimano. Hočem včasih kaj napisat pa se morem spet prijavit!
Bjondi - tole s Teranom ali Refoškom tudi jaz prakticiram. Nič ni tak hudga, definitivno pa pomaga.
Mony - tole z regresom pa mene tudi zanima. Sam po moje ne, če nimaš več pogodba tako kot jaz.
Talenti - jaz se pa kr nisem mogla odločit med zadnjimi štirimi. Najbolj originalna sta mi pa on mali s kitaro in NOvak z zvonci. Pa kdo je sploh šel naprej? Zdej sem opazla, da sem verjetno na koncu zaspala!
Mini - a se ti sam hecaš tole z jedilniki - bi tudi men prav prišli! Tak da če ne boš zahtevala avtorskih pravic, ti kr piši me bomo pa kopirale. Kuhala bom že, sam ideje rabim. Sem v soboto naredla ajdovo kašo z jabolki pa so se vsi tako zmrdovali (no ja, razen Marcela), da po moje ne bom kej velik več eksperimentirala. Pa drugače rada kuham in pospravljam in likam, sam da mam čas v miru to nardit! Pa idej za v kuhinjo ni nikoli preveč...
Bačko! Na delovnem mestu se ne smeš počutiti bad!! Menjaj službo. Tu, kjer si, potrpiš in si poskušaš čimbolj olajšat, vmes pa intenzivno iščeš kej boljšga.
Še obljubljene slikce s srečanja prejšnji teden...
Veronika...
Aleks...
Marcel...
Urban...
Matej...
Katja...
Erik...
Julija...
Zdej pa hitro mal delat...
< Sporočilo je popravil NatyTaja -- 10.5.2010 12:19:32 >