Hehe, BabbyKitty, dobro si to napisala. Prodajajo nam vse možne tablete in nasvete in če slediš vsemu, hitro ugotoviš da se marsikaj križa. Prav težko je biti pameten, kaj je prav in kaj ni... Meni je rekla G. da naj jem folno sigurno do NS, zdaj jo bom še teh par dni do naslednjega pregleda, potem pa ne vem če še... Se mi zdi, da nekega efekta ni, prej verjetno kaka škoda, glede na to da je to ipak kemija. Naše mame že niso imele tega, pa nam nič ne manjka
Kaj je pa ta zadeva za slabokrvnost? Jaz imam filing, da moram imeti precej slabo kri, ker sem že čist predolgo čist preveč utrujena... sploh ne pridem k sebi, pa tudi vrti se mi kdaj pa kdaj.. Saj vem, da so to normalni simptomi za nosečnost, ampak že prej nisem imela bohvekako kvalitetne krvi, tako da je zdaj verjetnost, da je stanje slabše kar precejšnja. Tako bom zdaj blazno težila G. da mi končno pregledajo kri za železo in to...
Kar se pa tiče čutenja
Hmmm... baje se čuti tam pri 20. tednu... Če si imel kakšnega že prej, pa veš kako to zgleda, pa prve metuljčke začutiš že v 18. tednu.. tako da je bila verjetno res prebava
Spet nič nenavadnega ane
Jaz ful velikrat čutim, ko se kaj dogaja tam doli, kar neko izboklinico dobim... pa ko se zjutraj zbudim in me ful lulat, mi kar bunkica štrli tam pri mehurju... prav smešno... Zdaj je verjetno ful manj prostora v naših trebušnih votlinah za vse naše organe, zato si morajo izboriti svoj prostor
In jasno to me ful čutimo... ampak je prav simpatično. Nek znak, da se nekaj dogaja...
Lahko noč in lepo nedeljo vsem skupaj!