IZVIRNO SPOROČILO: aischa1
Alma saj se probam čim bolj sprostit a mi nikakor ne uspe po lanskem ss ej kaj pa prsi imaš polne al so kaj izplahnile ker pri meni so ble trde sedaj pa niso več
Ne bom rekla, da so čisto splahnile in da so isto ''mehke'' kot prej, ampak so pa bolj mehke kot so bile na začetku nosečnosti. Prej recimo ko sem si jih stisnila so se zelo zelo malo skup stisnile (uff se tole čudno sliš

) zdej gredo pa že malo več skup. Upam da razumeš
Jaz sem pa full polna optimizna. Me je bilo tudi itak full strah zaradi tistega ss konec septembra ...
(ok tole nisem hotla pisat (da ne ''morim'', ampak bom

))
Jaz sem imela pregled 27.maja in je bila pika velika 25 mm. V ponedeljek 31.5. pa se mi je kar na lepem ulila čisto sveža kri. In to v še večji količini, kot se mi je septembra... v istem trenutku je v meni vse umrlo. Samo pogledala sem svojga (in je tako videl da nekaj ni vredu) in sem čist mrtvo rekla ''greva na urgenco''.
Itak sem se že videla kako se odpravljam v tisto sobo da mi opravijo abrazijo......
in na urgenci so mi naredili UZ. Pika je bila velika celih 31,50 mm

, srček bije, vse ok. Vse tako kot treba.
Še tam na mizi sem krvavela, tista palčka (uz) je bila polna polna krvi.
Naša pikica pa živa
In zdaj vem, da ne bom več primerjala to

s tisto nesrečno

.
Tako kot punce govorijo ... vsaka nosečnost je unikatna

vsaka je drugačna.
Torej tudi če se pojavi takšen simptom, ki je isti kot v prejšnji ... ga ignoriraj, ker ni nujno da pomeni isto.
Jaz imam pregled v četrtek in pričakujem eno zelo veliko piko
Aischa ne sekiraj se. Ne primerjaj

med seboj
Raje uživaj v njej in v temu sončku
P.S.
no in ker sem že povedala kaj se mi je zgodilo, vam bom tudi v četrtek sporočila za koliko smo zrasli