alma82,
ne morem vejet, tudi jaz imam NS17.6. pri Strahovi in sicer 11,45 kdaj pa ti.
Joj punce vi na temu forumu ste pa res pridne, pred kosilom napišem svoje sporočilo na ta forum in pogledam nekaj ur kasneje in vidim, da je že toliko napisanega da sem si mogla kar čas vzeti.
Naj povem, da se tudi že meni trebušček zelo pozna, sicer slikice ne morem gor dajati, ker ne znam, vendar mam pa že trebuh kot bi bila najmanj v petem mesecu nosečnosti.
Naj povem, da pri meni vejo samo moji in njegovi starši, ostalim še nisva povedala, vendar
mi je včeraj od strica žena rekla, ki še ne ve, joj teb pa tale zakon kar u redu dene, si se kar malo poredila. Pa rečem nazaj, ja seveda če pa moj mož tako dobro kuha. Joj kako bom verjetno veliko ljudi šokirala ko bom čez tri tedne na poroki mojega bratranca oznanila, da sem noseča. Komaj čakam.
Pa še nekaj punce, mene zanima ali se je kateri že to zgodilo, namreč danes popoldne tam okol šestih, že po celodnevnem glavobolu, si grem skuhat kosilo in skor bi skupi padla, tako sem se tresla, bila šibka da sem mislila, da me bo pobralo. Čez pol ure pa ratam čist čist bela oziroma bleda kot stena. Upam, da ni kaj narobe, sicer zdaj sem šla mal ven na sončka in mož pravi, da se mi je barva malo povrnila vendar me skrbi, da ni kaj narobe z otročkom. Je mož rekel očitno ti on vso kri pobere in zato nimaš prekrvavitve. Me kar mal skrbi kaj se dogaja.
No se seveda še kaj pišemo in seveda beremo.
p.s.: kam pa ste obesle slike svojih trebuščkov, ki ste jih dale gori. Mi lahko kakšna pove postopek - za eno telebanko, ki potrebuje natančna navodila, kako se slike gleda oziroma se jih da na internet.