oj,
najprej hvala punce za vse odgovore.
Naj povem, da ginekologinje še ne bom klicala, ker zdaj zaenkrat so se mi ti izcedki ponehali, tako, da zdaj čakam kaj bo. Sicer bolečine so še vedno vendar sem vzela Buscopan, tako, da upam, da bo kmalu ponehalo. "Teče" še vedno vsake toliko časa nekaj, sicer se na vložku nič ne pozna, tako, da bom sedaj počivala cel dan, potem pa zvečer vidim kaj se bo zgodilo, če bo spet kaj, bom sigurno jutri poklicala ginekologinjo in zatežila da hočem priti na pregled.
mjavmjav, hvala ti za tole kar si napisala. Se probam malo manj sekirati in odmisliti vse te neljube dogodke, tako, da upam, da mi rata. Naj ti pa povem, da sem danes zadnji dan v 12 tednu, tako, da jutri začnem 13t. Glede na to, ko sem bila pri dr. Strahovi prejšnji teden na pregledu, sem vprašala kaj pa splav pa to, ali je še vedno možnost, pa je rekla, da možnosti za splav so še vedno 1% in sicer mislim, da je rekla, da do 14 ali 16 tedna, vendar da se moram še vedno paziti, tako, da upam, da res ni nič narobe.
Sicer pa počakamo do jutri, če ne bo kakšnih sprememb in potem javim kako in kaj.
Če pa še kakšna ve kakšno informacijo, kakršnokoli, seveda z mojim problemom, pa seveda še vedno dobrodošle.