Ojla,
vidim da se že veliko pogovarjate o pajackih oziroma cujncah in morfologiji.
No naj povem še jaz svojo zgodbo. Prejšnji teden, ko sem bila na pregledu pri ginekologinji me je za tretji pregled naročila za 21.7.2010 hkrati pa me je naročila tudi že na morfologijo, tudi pri svoji ginekologinji, kjer bo menda lahko tudi moj mož. Moram pa dan prej dati vodo in kri (mislim da), verjetno, da dobijo potem do naslednjega dne rezultate, da vidijo če je še vedno vse v redu. Tako, da sem mnenja, da to spada med preglede, ki jih krije zavarovalnica. No pa povem še datum morfologije, 18.8., v 21 tednu nosečnosti.
Joj da ne pozabim, sem bila v soboto na poroki, mojega bratranca in seveda moj napihnjen trebuh je štrlel ven kot iz topa. Pa tud omenit nisem rabila da sem noseča, ker je itak že cela moja žlahta vedela, saj sem pred tem povedala svoji stari mami, ki pa je povedala že vsem. Tako da sem na poroki prejemala same čestitke. Sem bila čist presenečena. Nisem bila sicer zvezda večera, kar tudi nisem hotela biti, sem bila pa med glavnimi.
No sedaj pa da omenim še glede oblekic, meni bo moja sestra, ki ima že pet let staro punčko, podarila svoje oblekice oziroma pajacke, saj so nevtralne barve, ker tudi ona ni vedela kaj bo imela.
Aja pa še glede spola, da vam povem to štorijo. Sem govorila z svojo prijateljico in mi je razložila kaj bom imela. Namreč njen bodoči mož ima kot sestro, ki je starejša od njega, ter se je kot prva rodila njegovima staršema, zato sta posledično tudi onedva imela punčko, poznam še par takih zgodb, tako, da v to čedalje bolj verjamem. Zato predlagam vsem tistim, ki še ne veste spola otroka, da se obrnete na to logiko. Pomislite oziroma vprašajte kaj so imeli kot prvega otroka pri partnerju/možu, pa boste skoraj sigurno vedeli spol svojega otroka. Sicer ne me držati za besedo vendar je zelo velika verjetnost, da bo spol isti.
No zopet sem se čisto razpisala, tako da bom sedaj malo spet potihnila in vas seveda še naprej zvesto brala.