bolj kot berem tvojo ugodbo, sva si podobni.... glede izcedkov... prejšnji pondelek sm prišla ppo petih dneh dopusta-starega kot biblija v službo, pa že zjutraj bomba, stres, kar vrtelo se mi je... na wc pa me je skor kap, opazla izcedek, celo kapljice krvi.. skor me je kap... sm popoldne ležala. odmislila delo in sliužbo, pa se je umirilo.. sem pa naslednja dneva poklicala G, povedala, pa me je pomiril, ker je bilo to momentalno.. malo rumene izcedke imam tud jaz, v petek sem imela pregled, mu povedala, vendar mi je povedal da je to bolj kot ne prisotno, v kolkor bi ble prisotne bolečine ali tega več.. potem... drugače smo zdravi, začetek 17t, zgolj +1kg, počutje odlično, izvidi tudi krasni.. v 20t naslednjič delava cukr test in pa še za toksomoplazmo, ker tu sm pa žal negativna in morm pazit, pa UZ valjda.. sm bla včeri ful srečna ko sm vidla čmrlja, srček, roke, noge, vse...
služba... jaz sem povedala v 3. mesecu, takoj ko sm mela NS, ker delam delo, ki ga žal kar tako ni možno nadomestiti.. ( pa ne razumet da sm nenadomestljiva), ampak ker sm fit jim je samo po sebi umevno, da sm še tam in kaj vse še bom nardila... sicer imam sodelavko, ki pa samostojno mojega dela ne bo mogla prevzet.. in kje je moj letošnji dopust?? celih 30 dni še mam, rok 26.12, pa mislijo da bom do 20.11. v službi???
ampak ne se sekirat, to je njihov problem, verjemi...
no, sm se izkašljala, ker vidim da so tud drugje podobne fore..