ojla čveke... jaz pa končujem mini počitnice od četrtka, sm bla doma, doma-torej pri starših ki so šli na morje, pa je treba rožce zalivat, pa kužata pazit.. poznate verjetno... ampak mi je tak pasalo, da mi že kar obrača ker jutr grem pa v službo... pa še sodelavka je na dopustu.. tko da... tud jaz mal računam kolk sm še v službi , jah tri mesece, +dopust, ki ga bom ponucala!!!!!!!!!!!!!!..
sem pa zdej le dva dni skakala okrog sladkarij, keksi, pa sladoled, pa mal baklave, zdej mam pa mal slabo vest..
nosečniške cunje... ker drgač nosim št. 34 sm mogla že kar kmal kupit krilo, hlače.. drgač pa v tej vročini obleke, mam pa ene kavbojke, sam vsaj ene hlače za v službo še bom mogla kupit.. pa modrce obvezno!!! to morm pa še ta teden nabavit...
oprema... imava posteljici, ker bo ena v spalnici, ena v pritličju hiše, kjer imamo dnevne prostore... zdej bo na vrsti posteljnina, pol pa previjalna in banjica.. sm pa dobla ta ležalnik od fantove sestre.. no cunjic pa kar nekaj, ker se takoooooooo težkoooooooooo uprem... mi je pa moj povedu da so v službi debatirali o vozičkih in oh in sploh imajo bolj kot ne vsi jane pro slalom... in da je fulllllllllll najboljši.. sm šla čekirat, pa mi cena hahahahah ni všeč... no je zasoljena.. jaz predvidevam da bi za dobrih 400 eur mogla dobit komplet mercedesa... al se motim?? in hja... naši doma imajo fajni gugalnik ki ga dejansko noben ne uporablja, pa sm si ga že nagovorila... mami pravi da ga naj kar odpeljem, ker mi je tak všeč, pa še za ujčkanje je primeren..
in ja tud jaz sem gledala opremo na galeb.si.. tud posteljnino, pa so mi luštne..
uživajte v preostanku nedelje, pa se tipkamo...
zdej grem nazaj ... k bodočemu očku, natovorjena s cunjami in kramo... bo sledilo pranje..
.. in ja še vozit se mi več ne ljubi..