Ojla srečke
!
Jaz neprestano mislim na ponedeljek, ker mam takrat pregled.Upaaaam, da bo vse o.k.!Ful me zanima, kako in kaj bo.
Drugače pa se mi zdi, da sem kar napihnjena. zaradi tega ta vikend sploh ne bova šla nič k najinim staršem, ker bi drugače sami ugotovili, kaj se dogaja. počakala bova na pregled in jim potem naslednji vikend povedala. me prav stisne, ko se spomnim na to, ker vem, da njegovi bodo ful veseli, ker že par let na to namigujejo, za moje pa nisem sigurna. Pričakujem veselje, sestra itak bo, ker mi že nekaj časa ponuja njene cote, nečakinja vsake toliko razlaga, da bo dobila sestrično, čeprav o tem ni bilo do zdaj ne duha in ne sluha, starši pa mislim, da bodo bolj previdni, ampak upam, da bodo veseli.
Na kakšen način ste pa povedale; ste kar rekle, noseča sem, zanosila sem, dojenčka bomo meli, al ste kaj pripravile. Midva misliva k vsakim nest en šampanjec (jaz ga ne bom pila, se razume!) in pa v eno škatlico dati en copatek, tak da ko bi vprašali zakaj bomo pili šampanjec, bova dala na mizo škatlico, potem pa čakala reakcijo, ko jo bodo odprli.
Drugače, jaz sem si naročila tisti vodnik po nosečnosti od RR. Meni ni slab, vsak teden je v svoji knjižici opisan, pa še kakšno poglavje zraven. Je pa res, da vse to lahko prebereš kje drugje.ampak mi je všeč, da je vedno pri roki, tak da sem prve knjižice prebrala verjetno 100x že.
zej grem še malo pospravljat po stanovanju, potem pa grema večer v kino. Jupi!
Pridne in zdrave bodite, papa.