IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
hvala vam punce, da ste se razpisale o izcedkih, da vidim, kako se je pri vas odvijalo, v glavnem nevarno je če so prisotne močne bolečine, sveža kri???????????????
xoxox- hvala ti, za obrazložitev, a skozi si imela bolečine od kar so se ti začeli izcedki?
jaz močmo držim pesti, da ti čimprej uspe in se nam javi sem gor da bomo vedele, do tedaj pa bodi močna!
lidik- a sedaj si ok, kmalu boš vidla srčeka, joj kako je to lepo
Jaz sem imela bolečine že od začetka izostanka

, oz. še kakšen teden prej. Kot pri

, kar sem pripisovala širjenju maternice. Me je pa včasih tako žignilo, da sem se kar sesedla. No takrat bi morala poslušati svoje telo, ki mi je govorilo, da nekaj ni vredu. Ampak kot so mi rekli, se tudi takrat ne bi dalo kaj preveč ukrepati. Je bilo žal moji pikci usojeno, da ne pride na ta svet. Boljše, da se je to zgodilo na začetku, kot pa kadarkoli pozneje.
Ja in sam izcedek najverjetneje ni nevaren, če ga ne spremljajo bolečine. Vseeno pa svetujem vsaki, da se gre pokazati. Vsaj zaradi boljšega občutka. Zakaj pa plačujemo zdravstvo?! Vsak mesec dam slabih 25 € za dopolnilno zavarovanje. Pa ne gre se tukaj za denar ampak zdravje. Ampak če že plačujem mi ne bo nikoli žal zahtevati pregleda ali vsaj mnenja, pa čeprav je verjetno vse vredu. Ne bom si nikoli rekla, da je brezveze iti na posvet k zdravniku. Tako, da punce nič vas ne stane če vsa vsaj pregleda. Ni lepšega, kot potem slišati: "Brez skrbi. Vaš

se lepo razvija." Do takrat pa misliti samo pozitivno. Čeprav vem, da je lažje to rečti, kot pa naresti.