writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

01.04.2010, 12:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2010, 12:10

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

nahecala sem domače da so želvice umrle user posted image bog ne daj da bi ker sem preveč navezana na obe
sodelavce sem pa nahecala ................raje tukaj ne napisem ker bojo vedli da sem jaz

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

clock-img

01.04.2010, 13:42

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Mah, jaz sem svojga že malo po polnoči natulila, da naj hitro prinese eno posodo, ker ventil na radiatorju pušča. Revež sploh ni vedu kaj in kako. V glavnem utripa je mel 200 in še malo.
Pa vsako leto ga nekaj šokiram, predno se sam spomni. In celo leto vnaprej tuhta kaj bo in koga, ko pa pride 1. april, pa pozabi user posted image

lp, mojca

clock-img

01.04.2010, 13:55

clock-img

majch

pencil-img

1422

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

Mah, jaz sem svojga že malo po polnoči natulila, da naj hitro prinese eno posodo, ker ventil na radiatorju pušča. Revež sploh ni vedu kaj in kako. V glavnem utripa je mel 200 in še malo.
Pa vsako leto ga nekaj šokiram, predno se sam spomni. In celo leto vnaprej tuhta kaj bo in koga, ko pa pride 1. april, pa pozabi user posted image

lp, mojca

bogiuser posted image

I'm back and I'm bad.

clock-img

01.04.2010, 14:11

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: majch

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga

lp, mojca

bogiuser posted image

Se mi smili user posted image user posted image

Ni mi preostalo drugega, ker ga danes cel dan ni in sem lahko izkoristila samo noč user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 14:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.04.2010, 18:09

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

sicer je že malo pozno, ampak vseeno.

Za v pisarno:
http://www.nyike.com/funny-office-pranks/

meni zmaga tipkovnica s kalčki user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

01.04.2010, 20:42

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Za v pisarno:

user posted image user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

01.04.2010, 21:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Za v pisarno:

nekaj podobnega je naredil meni sodelavec, samo ne v tem obsegu in ne za 1.april user posted image

clock-img

02.04.2010, 08:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

meni je bila pa VČERAJ tista ideja z obrnjeno sliko na monitorju tolk dobra, da sem jo morala takoj sprobat in mi je blo tolk smešn, k sem na lap topu sliko obrnila in mojga poklicala naj pride "rešit", ker sem comp. zhebala...pa on gleda v monitor zaprepadeno in reče "ja, kako ti je pa to ratal?!?!"...jz sem se tko režala da so mi solze špricale...komaj sem mu povedala, da sem mu hotla to za DANES naštimat...user posted image ..spodletelo, hehe

Jaz sem pa to mojemu dejansko včeraj naredila - je bila čista tišina, potem pa sem slišala, da je 2x "reštartal" računalnik, šele nato: "O user posted image , kaj je pa zdej to??"
user posted image user posted image user posted image

In jaz nedolžno nazaj: "Ja, kaj pa je?"
In on: "Windowsi so narobe obrnjeni!"
Itak sem se potem že rolat začela, ker je imel tak zaprepaden izraz na obrazu user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj sem ušpičila - moja najstarejša hči ima vaditeljico, ki se piše Zajec. In sem ji rekla, da jo mora poklicat zaradi dresov. Samo sem ji rekla, da jo mora poklicat v službo in ji dala št. od živalskega vrta... user posted image user posted image user posted image

Mene letos ni nihče nategnil - vsaj opazila nisem user posted image Čeprav so bili poskusi user posted image

clock-img

02.04.2010, 17:27

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

meni je bila pa VČERAJ tista ideja z obrnjeno sliko na monitorju tolk dobra, da sem jo morala takoj sprobat in mi je blo tolk smešn, k sem na lap topu sliko obrnila in mojga poklicala naj pride "rešit", ker sem comp. zhebala...pa on gleda v monitor zaprepadeno in reče "ja, kako ti je pa to ratal?!?!"...jz sem se tko režala da so mi solze špricale...komaj sem mu povedala, da sem mu hotla to za DANES naštimat...user posted image ..spodletelo, hehe

Jaz sem pa to mojemu dejansko včeraj naredila - je bila čista tišina, potem pa sem slišala, da je 2x "reštartal" računalnik, šele nato: "O user posted image , kaj je pa zdej to??"

Itak sem se potem že rolat začela, ker je imel tak zaprepaden izraz na obrazu user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj sem ušpičila - moja najstarejša hči ima vaditeljico, ki se piše Zajec. In sem ji rekla, da jo mora poklicat zaradi dresov. Samo sem ji rekla, da jo mora poklicat v službo in ji dala št. od živalskega vrta... user posted image user posted image user posted image

Mene letos ni nihče nategnil - vsaj opazila nisem user posted image Čeprav so bili poskusi user posted image

Včeraj je bila ena dobra 1.aprilska šala na dnevniku pa Postojnčane...japonci kupili PO jamo in v koncertni dvorani bo prestižna japonska restavracija...z mojim sva oba nasedla, da smo se še po japonsko začeli pogovarjat..tamala pa je bila navdušena user posted image user posted image ..počasi pa nam je kapnilo, da je 1. april.

clock-img

02.04.2010, 18:31

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Včeraj je bila ena dobra 1.aprilska šala na dnevniku pa Postojnčane...japonci kupili PO jamo in v koncertni dvorani bo prestižna japonska restavracija...z mojim sva oba nasedla, da smo se še po japonsko začeli pogovarjat..tamala pa je bila navdušena user posted image user posted image ..počasi pa nam je kapnilo, da je 1. april.

Ooooooooooo, ta je bila pa dobra user posted image user posted image user posted image

Včeraj zanalašč nisem ne brala novic, ne poslušala/gledala poročil user posted image A so bile še kakšne druge prvoaprilske novice?

clock-img

02.04.2010, 18:44

clock-img

kasso

pencil-img

4503

Ja, na pop tv pa so menda povedali, da živi Mesić nekje blizu Jorasa na meji user posted image

clock-img

02.04.2010, 22:05

clock-img

eya

pencil-img

4615

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Jaz sem 1. aprila rodila, pa sem imela kar probleme z nekaterimi, da so me jemali resno. user posted image

Jaz tudi :).

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem