writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

18.04.2010, 19:28

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Flaška user posted image

Mi smo bli v Lipici...vroče za znoret, M je uživala 100 na uro, Z ne glih. Ji je blo preveč naglas.

Leela...a se pol kr za torek zmenmo?
Majana...glej, da boš lakina družba. Drugače pridem, te staškam, naložim v avto in peljem v KP.

clock-img

18.04.2010, 19:32

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

bili v lipici. crknjena do amena. trije desci so mi dvignili pokrov do platforme. user posted image

grem kolesarit, ker tud enga ne morem več slišatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 19:34

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

flaška - user posted image user posted image  ma spokaj nekam te bolezni. vrži jih čez oknouser posted image  nimam sploh nobene tolažilne besede, razen - spij en bandidosuser posted image

clock-img

18.04.2010, 19:48

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Koalček...nisem te vidla user posted image

Mi je blo pa smešno, ker je vsak tadrug mulček delal neumnosti, trmaril...

clock-img

18.04.2010, 19:53

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

flaška, jst bom kr calpol dala, mi je bolj simpl kot svečke, voltarena pa itak nimam. Brat od mojga je skenslal obisk, bo probal it na masima. Tudi prav. Zdej pa ne vem, a bi mulca počasi že spat dala al ne, glede na to,da je do šestih spal user posted image Bom še mal počakala, da bo res zmatran, pa je. 

clock-img

18.04.2010, 19:59

clock-img

Anonimen

ojej... bolančki user posted image user posted image user posted image !

mi smo bili danes kar doma. glava družine je več ali manj dan prespal, mi3je z otrokoma pa smo prav uživali.
imela sem sprostitveno uro nakupovanja fasunge pri najboljšem sosedu.

gledam talente. mogoče bo kaj zanimivega.

clock-img

18.04.2010, 20:03

clock-img

Anonimen

Papua, a ste to snemali za Frutek?
kdaj in kje gledam, da vidim malega gospodiča?

clock-img

18.04.2010, 20:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image

oooo! user posted image user posted image user posted image  lepo, lepo! prekrasno zna tvoj možek, koala.ček!

saj vem, ko sem "izbirala" življenjskega partnerja, bi ga morala poslati na preizkus ročnih spretnosti,...user posted image

clock-img

18.04.2010, 20:10

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

ma ja user posted image ?? Moji bi bili čist pridni, L. samo enkrat rečem, F. pa spi, če je zaspan. user posted image

Je bilo veliko ljudi?

Torek bi bil vredu. V sredo raje ne, v četrtek pa sploh ne, ker grem v službo user posted image . Bi pa rada videla, da prideta še lake in majana.

clock-img

18.04.2010, 20:11

clock-img

Leela

pencil-img

3101

koalcek to je pa res dobro naredil.

clock-img

18.04.2010, 20:44

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Koalček...nisem te vidla user posted image

ja itak. sploh tam okoli enih, dveh ko bi morali spat. naš se je drl kot da ga iz kože dajem.

ma kako pa me češ videt ? je bilo milijon otrok in mamic.user posted image user posted image

no sej je bilo luštno. če ne drugega, je bilo lepo vreme. sonček. user posted image

clock-img

18.04.2010, 21:01

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Naš mladič ima tudi vročino-sigurno so zobje, mislim da ji zgornje dvojke ven rinejo. Sem ji dala pol svečke pred spanjem, pa bomo videli.

leela ti pa kar v službo?Še dobro, da greš v četrtek, bo teden čisto kratekuser posted image

No, sej jaz grem pa samo 6 dni za tabouser posted image user posted image . Ampak se tolažim, da itak samo šestkrat,potem pa spet dopust.user posted image

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 18.4.2010 21:02:28 >

clock-img

18.04.2010, 21:09

clock-img

lake

pencil-img

3955

Evo otrok je omagal, je spala samo pol urce čez dan in je bla totalno sitna. Dobr da jo je vsaj tašča mal okol nosila.

clock-img

18.04.2010, 21:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

čer!

Za nami čudovit dan,res pri nas je deževalo v lipici pa prekrasen dan,vroče sonce da smo bili samo v jopicah user posted image user posted image user posted image ...uživala sta oba najbolj v hlevih ob konjih in potem na predstavi jahanja...in seveda kočije user posted image
Veeeeliko ljudi in vozičkov...

clock-img

18.04.2010, 21:32

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Papua, a ste to snemali za Frutek?
kdaj in kje gledam, da vidim malega gospodiča?

Ne, zdej je blo pa za ministrstvo za promet. Smo se zahvaljeval, ker je blo lani manj prometnih nesreč. Sem žnj-krat morala hvala rečt user posted image Kdaj pa kje bo pa predvajan (če sploh bo user posted image ) pa pojma nimam...Men je važn, da plačajo user posted image
Je pa mulček prejle kar razpoložen ratal, se mi zdi, da niti vroč ni bil tok. Pa brez problema je zaspal, aleluja. Sem ga dala sam v posteljico pa navila tisto sviralo, da je mal odšpilal. Upam, da bo tako mirno tudi ponoči. Je mel pa še zmer skor 38,5, tko da je dobil mal calpola, za vsak slučaj.

clock-img

18.04.2010, 21:44

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Naš mladič ima tudi vročino-sigurno so zobje, mislim da ji zgornje dvojke ven rinejo. Sem ji dala pol svečke pred spanjem, pa bomo videli.

leela ti pa kar v službo?Še dobro, da greš v četrtek, bo teden čisto kratekuser posted image

No, sej jaz grem pa samo 6 dni za tabouser posted image user posted image . Ampak se tolažim, da itak samo šestkrat,potem pa spet dopust.user posted image

to je bil plan, da šok ni prehud user posted image

user posted image  za H.

Zdaj pa likat...jeeee

clock-img

18.04.2010, 21:46

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Zdaj pa likat...jeeee

jst sem danes srajce, k so ene par mesecev stale na vhodu, da jih moj odnese v čistilnico polikat user posted image

sej od jeze pol nč drugega nisem

clock-img

18.04.2010, 21:50

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Evo sem pogledala slov. talente zdele še mojga oberem za masažouser posted image .O dobri ste da ste meli sonce v Lipici pri nas pa cel dan dež....če bi vedla da je tok lepo bi sugurno prišli,sem šla pa komaj ob 6h ven ko je nehalo in se malo zjasnilo.
Dejte mi povedat:kdaj odvajat preko dneva otrok od plenčk na kahlico?
Bolanči-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2010, 21:51

clock-img

Anonimen

majana, ne se jezit, no...

Leela, dobro izkoristi dneve pred četrtkom!

Papua, ne se smejat, to je davkoplačevalski denar... ma da predvajajo!

bodo kakšne slikice Čarobnega dne na fb? sonček bi tudi danes v LJ prav prišel.

clock-img

18.04.2010, 21:53

clock-img

Anonimen

eelyy, tavečjega sem od pleničke čez dan odvadila šele pri 3h letih. kar je dokaj pozno. v vrtcu, se mi zdi, začnejo prakticirati kahlico tam pri letu in pol, če se ne motim...

clock-img

19.04.2010, 07:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

helou

hvala, koalcek, je pomagalo. en mojito pa en heineken pa je bila polna mera. se mi je samo smejalouser posted image

Papua, jaz dam voltaren ker ima tamali krče. sej zato sem še bolj nervozna- če jih ne bi imel bi mi bilo lažje... Upam da je stanje pri vas že boljše.

lepo da ste včeraj uživali na čarobnem dnevuuser posted image user posted image user posted image fouš!user posted image

clock-img

19.04.2010, 08:07

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

morgen,

megla jeuser posted image

bolančki, pozdravite se. pa tile zobje naj že enkrat ven pridejo. da morajo prav takle halo delatuser posted image

zračni prostor se počasi odpira, torej je še šansa da kam pridemuser posted image user posted image

pa kej moram skuhat user posted image

clock-img

19.04.2010, 08:09

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image

T. je preživela prvič v svoji sobi, mama pa bolj tko. Sm bla z enim ušesom celo noč budna.

Koalček
Popravek, spet ga bojo zaprli, tko da še ne čist spakirat. user posted image Prihaja nov oblak.

clock-img

19.04.2010, 08:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

koalček, kam se ti pa mudi?

clock-img

19.04.2010, 08:34

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem