writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

22.04.2010, 10:55

clock-img

mama11

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

NIČ VEČ NE RAZUMEMuser posted image
Jaz sm vlogo oddala do konc marca a pol jo tko oddajam vsako leto ane user posted image user posted image user posted image

Kolikor jaz razumem jo moraš oddati do zadnjega dne v mesecu preden ti poteče. Moraš pa vmes oddati novo vlogo, če pride do bistvenih sprememb - sprememba števila družinskih članov, vpis otroka v vrtec ali šolo, ipd...

clock-img

22.04.2010, 10:55

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

pa gume sem menjala. in pridem do trgovine, ugotivim da so prazne, se probam peljat mi padejo s feltne, jih menjam in zdaj čakam...moram menjat vse štiri feltne...ode mi porodniška...še zadnjauser posted image

a dej noooo

clock-img

22.04.2010, 10:56

clock-img

mama11

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Jaz sm vlogo oddala do konc marca a pol jo tko oddajam vsako leto ane user posted image user posted image user posted image

Kolikor jaz razumem jo moraš oddati do zadnjega dne v mesecu preden ti poteče. Moraš pa vmes oddati novo vlogo, če pride do bistvenih sprememb - sprememba števila družinskih članov, vpis otroka v vrtec ali šolo, ipd...

Torej, za tiste od nas, ki bodo imele ful srečo in bodo user posted image  septembra dobili vrtec, bo potrebno takrat oddati novo vlogo.

clock-img

22.04.2010, 10:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja to razumem ja...pol je tko ja do konc marca

clock-img

22.04.2010, 10:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Torej, za tiste od nas, ki bodo imele ful srečo in bodo user posted image  septembra dobili vrtec, bo potrebno takrat oddati novo vlogo.

no ja takrat moram dat ponovno ja in pol se bo spremenilo ja.

clock-img

22.04.2010, 10:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Edino če pride do sprememb. Ko boš Maja dala v vrtec septembra, boš mogla oddat novo vlogo. In če ne bo do septembra 2011 nobenih sprememb, jo boš mogla oddat do konc avgusta 2011.

Flaška, ti jo oddaš avgusta 2010.

clock-img

22.04.2010, 11:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja mi mormo tud do 30.4 sm sla uprasat...hvala za link!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image  sm predolgo pisala, me je mama11 prehitela user posted image

Grem kuhat kosilo, gremo pol na sprehod

clock-img

22.04.2010, 11:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ne zanemarimo dejstva, da če se zakon SPET spremeni, bo lahko oddajanje spet drugačno

clock-img

22.04.2010, 11:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

še članek glede otroškega dodatka

KLIK

samo še ena poteza države, da izplača manj socialnih transferjev...

a-ha: tu piše tudi

Vlogo je treba vložiti do zadnjega dneva pred tistim mesecem, ko poteče enoletna odločba o prejemu otroškega dodatka. Primer: tisti, ki so prejeli odločbo maja lani, morajo vnovič  zaprositi za dodatek do 30. aprila letos.

očitno je tisti, ki mi je poslal elektronsko sporočilo prebral samo naslov.
majana, hvala!

clock-img

22.04.2010, 11:12

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ne zanemarimo dejstva, da če se zakon SPET spremeni, bo lahko oddajanje spet drugačno

O ja user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:13

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ledenka...a misliš, da bi umrle, če jim v eno skledo daš ful hrane (briketov in tega)?

clock-img

22.04.2010, 11:14

clock-img

Anonimen

punce, se opravičujem za paniko! user posted image

a je dons kaka luna?

clock-img

22.04.2010, 11:22

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa gume sem menjala. in pridem do trgovine, ugotivim da so prazne, se probam peljat mi padejo s feltne, jih menjam in zdaj čakam...moram menjat vse štiri feltne...ode mi porodniška...še zadnjauser posted image

o fak no user posted image

sva lepo oblečena, obiski lahko pridejo user posted image

iščem nekoga, ki bi naše mačke prišu 2x nafutrat... moj bi celo šel na morječez vikend user posted image

A ta vikend? To lahko jaz pridem, od ponedeljka naprej nas pa ni več doma.

clock-img

22.04.2010, 11:32

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kaj boste kuhali?

clock-img

22.04.2010, 11:38

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

punce, se opravičujem za paniko! user posted image

a je dons kaka luna?

je bla včeraj D luna user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:44

clock-img

lake

pencil-img

3955

Evo poštar prinesu.

Definitivno mirm jutr na CSD, ker morm še aneks k pogodbi nest, zarad krajšanga delavnika.

clock-img

22.04.2010, 11:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kaj boste kuhali?

nič user posted image

ne ne ne vem ... user posted image

clock-img

22.04.2010, 11:48

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Jutro punce!!

Kaj nej nardim da se T. nebo zbujal vsaj 5 krat na noč?To sploh ni normalno več...pa včeraj smo bili cel dan zunej in se je tok zmatral pa še to mu ni pomagal da bi dobro spaluser posted image user posted image ...nevem res!!!sem prav ubupala?Kolikokrat je pri vas budnica ponoči?Zakaaaaaaaaaaj se sploh zbuja tokrat,nekaj mu fali?

Jst sem odala otroški prejšni teden pa nobenega obvestila nisem dobila domov,ker sem sama preverila odločbo in sem mela odobreno do 30.4 in je to zdej to.....vrtca itak ni dobil,se pravi nič več nenosim gor na csd?!

clock-img

22.04.2010, 11:53

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kuhal bomo najbrž kr dunajce, pa kropmir, al pa solato.

T. se zbuja dvakrat na noč, ker še vedno je.

clock-img

22.04.2010, 11:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ok, vredu. Sem se že ustrašla da bom kaj brez keša...user posted image

Koalcek, ti pa imaš prigodeuser posted image

Šibam na faks, čaw

clock-img

22.04.2010, 12:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jest bom pecenicke....

ucer sem ješprenj in tija ga obozuje!!!!!!!!!

clock-img

22.04.2010, 12:12

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem v dm po mleko in plenicke....lepo se mejte!

clock-img

22.04.2010, 12:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

o fak no user posted image

sva lepo oblečena, obiski lahko pridejo user posted image

iščem nekoga, ki bi naše mačke prišu 2x nafutrat... moj bi celo šel na morječez vikend user posted image

A ta vikend? To lahko jaz pridem, od ponedeljka naprej nas pa ni več doma.

hvala, sem se uspela zmenit s taščo. da prideta na počitnice user posted image najlepša hvala za pripravljenost! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.04.2010, 12:25

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Oooh kaj se mi nič ne da,Maj še kar spi,škoda da nisem šla še jaz,zdej se več ne splačauser posted image

Mojmu se neki ne da popoldne v massa bom videla če se mi bo dalo it sama

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem