writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

01.04.2010, 14:47

clock-img

majana79

pencil-img

8822

punce, ste dobile dohodnino?

jaz bom celo dobila nekaj nazaj, po ene štirih letih, ko sem mogla vedno doplačat user posted image očitno sem si takrat narobe izračunala... user posted image

clock-img

01.04.2010, 14:56

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Majana - grozno, upam, da bo zdaj OK

Dohodnina - nekaj moram plačat - pričakovano, ker nimam nobenega od otrok prijavljenega

Je pa danes res nemogoč dan, se mi že feclja tukaj doma - en AB, drug AB, pokakana rita, gnojen uček..........
Moram nekaj k mami peljat, pa mislim da bomo šli kar takoj, preden me odpeljelo v Polje. Sej raje bi šla sama, pa nimam komu otrok pustit.

Pišuka, samo da ne bo dežja.

clock-img

01.04.2010, 15:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja, sem dobila dohodnino... 260 moram doplačat user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.04.2010, 15:19

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

No, pa je dež in ne gremo nikamor.

Bom šla pa sama, ko pride mož. Še bolje!

K. je pa že tako zdrav, de je groza. Ja tečen k user posted image , pa kriči, da jutri ne gre v šolo - ja pa ja de.

clock-img

01.04.2010, 15:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

šivilja, upam, da bo kmalu doma user posted image

upam, da bo nehalo deževat, midva morava ven.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.04.2010, 15:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pri nas več ne pada

upam da zdrži še malo, mi bi šli v mesto...

clock-img

01.04.2010, 15:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Pri nas ful pada dež

Po kosilu smo zdaj ližemo sladoled user posted image

Dohodnine moj ni še dobu bo konec maja,bo dobu pa veliko nazajuser posted image

clock-img

01.04.2010, 16:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Moj je dobu dohodnino. Dobi celo neki doma. 
Sem M še na sladoled peljala. Je bla ful srečna.

Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka.
mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham?

clock-img

01.04.2010, 16:23

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi...ti zvečer javim. Sam bolj ne kot ja, ker sem se ful zamudila v mestu in me še veliko čaka.
mah na živce mi že gre, pa še za vse morem kuhat cele praznike (za taščo in tasta), tko da tut nikamor ne mormo it pohajat za cel dan. Kaj nej kuham?

Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven

clock-img

01.04.2010, 16:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Če hočeš, da je zadnjič - halo pica, če bi pa rada še kdaj, se bo treba pa potrudit - hitro je pečenka in krompir v istem pekaču spečeno v pečici, pa solata zraven

user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 16:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ok

clock-img

01.04.2010, 16:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

a dej, ti jim moraš samo kuhat, jaz moram za tri dni k njim na obisk user posted image

drgač pa tko k je šivilja napisala user posted image moram priznat da ma zelo izbran humor user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 16:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

moj lih komentira zakaj je J. tako priden danes, da če bi se mogu vsak dan davit na čem user posted image

sam res, ful je priden, nimam pojma zakaj... mogoče je pa luna popustila

clock-img

01.04.2010, 16:50

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A veš da nisem nikoli pečenke delala.
kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača?

clock-img

01.04.2010, 16:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

A veš da nisem nikoli pečenke delala.
kateri kos mesa je to? A kare kupim v kosu, posolim, popopram in dam na sredo pekača?

ja,jaz potem enkrat vmes razrežem in naprej pečem

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 1.4.2010 17:00:10 >

clock-img

01.04.2010, 17:07

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Flaska kateri antibiotik imaš za M.?

hiconcil

clock-img

01.04.2010, 17:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Jaz kar kupim narejeno pečenko (že z začimbami- ne pečenouser posted image ), potem pa fejst zalivam v pečici. Mmmmmm!

clock-img

01.04.2010, 17:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kje se lahko zdej izračuna dohodnino,nikjer več ne morem...?
kolegica bi si rada izračunala.

clock-img

01.04.2010, 17:15

clock-img

majana79

pencil-img

8822

clock-img

01.04.2010, 17:21

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

en lep pozdrav moje mamice... madonca cela večnost je že odkar sem se javla nazadnje.. vi ste pa že do 12. dela načvekale - pridne ste.. same pohvale..

drgač sem pa glih s šihta, pa zdej mal brskam po netu dokler sem sama.. k mojih dveh ni doma..

dohodnina.. mi je vida odgovorila da so mi jo 31.3. poslal, samo je še nisem dobila. mogoče jutri. upam da jz tud kej dobim nazaj

clock-img

01.04.2010, 17:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

blueeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 17:33

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat..

kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm user posted image

clock-img

01.04.2010, 17:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jaaaaaaaaaa, evo me... sem si vzela čas za vas dons.. sem vas mal pogrešala, pa sem prišla pokukat..

kaj pa mi ti smetiš bajto s skret papirjem?? si mi dala delo da jo očistm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2010, 17:34

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

kaj pa tukej kej dogaja?? se je vmes odkar sem bla nazadnje tuki pojavla še kakšna nova nosečka?

clock-img

01.04.2010, 17:35

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

dudi, kok maš lepo št objav.. 15050 user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem