writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

10.05.2010, 09:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Vreme kak, spanje kak... ne da se mi it na plavanje

Kati
, a je Tija v vrtcu? Če je, potem pejt direktno do G, pa ne se pustit odgnat. Naj ti da napotnico za ginekološko, pod nujno. A ful krvaviš? Mislm, na kolk časa moraš menjat?

V četrtek grem v službo, napisat listke za dopust. Jupi... NOT user posted image

ja sej sm bla tam!!!

tija je v vrtcu....menjam na 1uro čist polhn vložek in to ze 4. dan

< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.5.2010 9:55:08 >

clock-img

10.05.2010, 09:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

hm, to je ful...

a na MON si kej vprašala, Pušenjaka?

clock-img

10.05.2010, 10:01

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nop

clock-img

10.05.2010, 10:01

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jutro...

Kati... pojdi kar direkt k svoji ginekologinji in naj te pregleda ali pa da napotnico za naprej...

Petra a.. bošček mali. Kdaj greš po AB? Mi imamo danes sistematiko ob 17.20... oba falota...

Ledenka... ja, tile naši supermeni. A ti tudi povsod pleza? Ker meni se bo zmešalo, ker spleza kamor češ... iz trip trapa se mi pa itak skoz dviguje, tako da sva šla po paske za pripasat, ker drugače si niti za par sekund nisem upala stran, ker je takoj stal...

Zoja... uživaj v Londonu!!! Mene tudi malo stiska, ampak jima ne bo nič hudega, bosta v najboljšem varstvu....

clock-img

10.05.2010, 10:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nop

ja pa dej, sej on zlo hitr odgovori (pa čim bolj točno mu napiš)

sam še zmeri mislm da bi te mogla dat tvoja G naprej, z napotnico

clock-img

10.05.2010, 10:15

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nop

ja pa dej, sej on zlo hitr odgovori (pa čim bolj točno mu napiš)

sam še zmeri mislm da bi te mogla dat tvoja G naprej, z napotnico

Hudiča, samo to se pa ni za hecat!
Jaz bi šla še enkrat - al k svoji G., al pa na urgenco, pišuka a moraš izkrvavet, da te bojo resno vzeli.

Sicer je res, da imam jaz po porodih m. za ubit se - v sedemurnem delavniku zamenjam vsaj 8 vložkov, samo ti to nimaš redno a ne, to ni m ampak vmes, pa kar ni konca. Pomoje bi mogli kaj narest.

clock-img

10.05.2010, 10:28

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Dobila lionstar vzorčke pleničk...niso mi všeč.

clock-img

10.05.2010, 10:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, a je sam ena al jih je več? user posted image

kako je M. ritka?

clock-img

10.05.2010, 10:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kako je M. ritka?

3 user posted image

Majeva ritka je bla okej že naslednji dan zjutraj,saj sem napisala user posted image ...tako da ne vem kaj je bilo.

clock-img

10.05.2010, 10:34

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  še 30 strani pa gremo na otroški forum!

jaz ta teden popoldan. večinoma.
ta mali veliki v vrtcu, mali mali doma. leze k računalniku. kmalu mu bo uspelo.

sva šla že ven, sva že 2x jedla. kakala in sva umita. zunaj pa takšno vreme...
vas malo preberem... lepo bodite!

clock-img

10.05.2010, 10:52

clock-img

Anonimen

je priplezal in ugasnil... zdaj pleza ne nek drug stolček...

ledenka, HB z M. vse okej!

petra a... pozdravite se, čimprej! user posted image  da boš lahko nadaljevala s pisanjem!

KatMat... ojej... pošiljam ti lahko samo nove user posted image . ampak ne razumem, kako ti niso nič povedali...
čim manj stresno in čim več počivaj!

user posted image user posted image ... padel in zdaj ima v glavi dve luknjiciuser posted image ... grem. lp;

clock-img

10.05.2010, 11:04

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

K.tja - upam da ni hujšega

Nova ideja - počitnice v Benetkah oz. na Lidu - ima kera izkušnje? Sem malo gledala hotele, pa niso tako nore cene - je pa res da je vse samo z zajrtkom ni polpenziona.

clock-img

10.05.2010, 11:32

clock-img

petra a

pencil-img

2070

kati-če je pa to ZD, pol pa pejt tja in ostan dokler te ne sprejme, jaz se ne bi pustila odgnat

petra zg-klicala bom ob enih, se bojim da bo rekla naj pridem jutri, sam jo bom prosila, če me lahko danes sprejme, nujno rabi AB, prekinit sva mogla uvajanje, pa še ne mislim vzeti bolniške, tako da bom mogla najmanj za en teden podaljšat dopust, in če dobi danez zdravilo, je lahko jutri že boljši, vsaj oko

k.tja-zdejle spi, bom probala malo pisat...flat pa tak, da se mi bruha...bo že počaku...upam da je z malim vreduuser posted image

< Sporočilo je popravil petra a -- 10.5.2010 11:33:24 >

clock-img

10.05.2010, 11:45

clock-img

petra a

pencil-img

2070

kaj sem se nabasala z jab. in skut. pito, je včeraj tašča spekla...pridna tašča

clock-img

10.05.2010, 12:09

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

helu mamice,

evo dan začela na svojem delovnem mestu. user posted image user posted image  pašeeeeee. pssssttt nobenemu povedat

clock-img

10.05.2010, 12:30

clock-img

HINDI

pencil-img

59

dober dan... ta je pa res šala meseca :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... še vedno imam nasmeh na obrazu :)

clock-img

10.05.2010, 12:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Nova ideja - počitnice v Benetkah oz. na Lidu - ima kera izkušnje? Sem malo gledala hotele, pa niso tako nore cene - je pa res da je vse samo z zajrtkom ni polpenziona.

Nimam izkušenj. Imam pa grooooooooooozzznoooooooooo željo če to kej pomagauser posted image

clock-img

10.05.2010, 13:01

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: HINDI

dober dan... ta je pa res šala meseca :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... še vedno imam nasmeh na obrazu :)

A se je 1.aprila vrnu al kaj, ker drugače mora imeti IQ manjši od številke čevlja user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

A se je 1.aprila vrnu al kaj, ker drugače mora imeti IQ manjši od številke čevlja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:08

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nimam izkušenj. Imam pa grooooooooooozzznoooooooooo željo če to kej pomagauser posted image

Gosopod arhitekt je tudi za, samo še primeren hotel moram najt - štiriposteljna soba z zajtrkom se dobi med 800 in 1000€ na teden - pa še enka tisočaka za zraven
user posted image

V Benetkah sva bila enkat en dan preden sva bila poročena, potem sva pa hotla it na biebale, ko sem bila prvič noseča pa sem si zjutraj zabila vrata od avta v trebuh - pa smo ležali doma cel vikend user posted image
Za enodnevni izlet smo trenutno še premajhni, tole bi bilo pa pomoje izvedljivo - pa na Lidu je super peščena plaža. Sam če bo kaj sonca še letos.

clock-img

10.05.2010, 13:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kako je M. ritka?

3 user posted image

Majeva ritka je bla okej že naslednji dan zjutraj,saj sem napisala user posted image ...tako da ne vem kaj je bilo.

ma sem čorava, ne morem pomagat user posted image

sam da je vse ok

clock-img

10.05.2010, 13:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja sam res no user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sam kje se taki najdejo... ne morem verjet

clock-img

10.05.2010, 13:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image  

clock-img

10.05.2010, 13:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image  

a misliš da si edina, al kaj?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem