cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

14.05.2010, 22:31

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sm s sprehoda po temi, zuni je prov mrzl ratal.

K.tja Hud avatar, kje dobiš take naspidirane?

Dudica
Če nebi vedla da si poročena, bi si mislna da je tvoja poroka user posted image

Večerja Ma seveda pridem.

clock-img

14.05.2010, 22:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Sm s sprehoda po temi, zuni je prov mrzl ratal.

Ah dej, dej, tko lepo že dolg ni blouser posted image Men je prav pasalo. Pa Amelie sem prej pogledala, ful fin filmčekuser posted image

Lahko noč!user posted image

clock-img

15.05.2010, 07:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  dajmo že naklofat še teh 15 strani, nikamor ne gre user posted image  

za četrtek - ZA! kdaj pa ste mislile? jaz se lahko prikažem nekje ob 8h user posted image  je treba mulca dat spat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.05.2010, 07:26

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dobro jutro,

no ja je bila malo bolj klaverna noč. delno po lastni zaslugi, delno pa zaradi mladičevuser posted image

četrtek - ob 20 bi bilo super.

a ni danes napovedan deževen dan z nalivi ? no, pri nas je sonček user posted image  bomo pa preurejali otroško sobo, vmes na kosilo skočili, pa upam da veliko crkljali. user posted image

uživajteuser posted image

clock-img

15.05.2010, 07:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

Pri nas je še mirno...še oba spita...!!! user posted image

Vreme pri nas deževno,megleno in piha burja...user posted image

lake zakaj?...na vsake tolk se pa moram mal zrihtat,pa brez otrok bom,a veš kok bo to fino user posted image

kolaček lepo preuredite sobico...jaz moram pa mal pospravit,sesat in pomit

clock-img

15.05.2010, 07:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Četrtek - pridem enkrat po osmi, ker mora H. prej zaspat

Daarya - ima tri objave, tako da očitno nova

K.tja - mi imamo Kindercar (mislim da je www.kindercar.de) - sem naročila direktno iz Nemčije

clock-img

15.05.2010, 07:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

clock-img

15.05.2010, 08:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Bedno vreme... otrok noče spat, gleda že drugič telebajske, moj itak spi spanje pravičnega user posted image

lejkica, a ne de me boš s sabo vzela? user posted image aja, a danes mate tisto, v CP, ob 11? Sem si prou zapomnla? K ne najdem nikjer nobene objave? user posted image

mam tut žiljon stvari za pospravit... user posted image

spet bo šel en vikend za brezveze

clock-img

15.05.2010, 09:20

clock-img

Anonimen

jutro. spet na delovnem mestu. ju-pi! otroka pri mami.

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  dajmo že naklofat še teh 15 strani, nikamor ne gre user posted image   

vsak dan eno pa pridemo v novo poglavje ravno z rojstnim dnem zadnjega zmajčka!

lake, g. internet mi jih posodi.

majana, moj mali mali pa nič risank še ne gleda. ga ne zanimajo. tudi prav. jih je mali veliki že preveč pregledal... en tak balans imata.
kako je s tvojo lopatico?

Dudica, uživaj na poroki!

koala.ček verjamem, da bo sobica zelo prijetna, ker imate žilico za te stvari!
kakšna slika za nas?

šivilja, hvala.

hitim delatuser posted image _ lepo bodite!

clock-img

15.05.2010, 09:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

k.tja, pri telebajskih kar skače in vpije, očitno je nekaj na njih, kar mi odrasli ne razumemo user posted image druge risanke ga ne zanimajo tolk

lopatica je pa veliko boljše, samo ob kakih nenadnih gibih se oglasi

uživaj v delovnem dnevu, upam da bo danes mirno

clock-img

15.05.2010, 11:20

clock-img

Leela

pencil-img

3101

kakšen lep dan, za spat.

clock-img

15.05.2010, 11:25

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Dan!

Vreme obupno. Počutje temu primerno.Dete spi. Jaz likam posteljnino, nekaj sem že pospravila.
Popoldne gremo v šoping-moram cel kup stvari kupit za dopust.

user posted image A je katera že kdaj zase kaj naročala pri Next-u?Me mika ena obleka, pa ne vem, kakšne so številke.

clock-img

15.05.2010, 11:39

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja dan je pa res čudovit. naši kar po lužah skačejo. ma ne morem jih skoz notri gledat.

tanja, a veš da sem glih danes gledala ene oblekice na nextu in se enako spraševala. user posted image  tako da nimam pojma.

clock-img

15.05.2010, 12:02

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jst bi ga tut ven dala, pa kaj k se gospodič še ni odloču da bi hodu user posted image

hm... Next

Jaz imam eno krilo od njih, sicer iz ebaya, št 10. Pa mi je bilo prej kar široko, zdaj mi bo pa po moje čisto prav. Tako da če sodim po tem, bi rekla da je 10 št. nekje 38/40 naša.

Je pa potem spet vprašanje kolk so čez prsi mere, pa kak je kroj, ipd. Sigurno imajo kako tabelo, pa se premeri in poglej. Navsezadnje pa lahko še vedno vrneš, samo ne vržt vrečke stran v kateri pridejo obleke (ker vrneš v istem 'paketu').

clock-img

15.05.2010, 12:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

majana hvala. Jaz bom kar naročila small pa kar bo, bo. Itak manjše od te ni.Čez joške mi bo pa sigurno prevelikauser posted image Še dobr da obstajajo podloženi modrciuser posted image

koalček katere si gledala? Jaz bi eno od unih maxi-so mi ful dobre.

clock-img

15.05.2010, 12:37

clock-img

petra a

pencil-img

2070

a pa bo kej lepšga vremena, al bo takle do zimeuser posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 12:45

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

o bo, kar naenkrat bo prišlo na 40stopinj, pa spet ne bomo mogli venuser posted image

clock-img

15.05.2010, 12:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz kuham...bo musaka in solata ki sem jo šla ven nabirat na dež user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 13:52

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Kosilo pojedeno, kolač za jutri se peče, runda skakanja po lužah pa je tudi že za nami.

Next - dobra ideja, moram še jaz malo pogledat, ker za poleti sigurno nimam nič pametnega.

Danes naj bi imela prosto popoldne, da si sešijem ene hlače, ker doma hodim vsa razcapana (vse sem pregulila). Za poletne stvari imam ful blaga doma, zdaj mi manjka samo en mesec časa, pa si lahko sešijem komplet garderobo user posted image

Grem jest sladoled user posted image

clock-img

15.05.2010, 15:20

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

smo v polnem zagonu preurajanja sobice. veliki mladič tako sodeluje da je joj. imamo prav hude debate. user posted image

moram naročiti pice, smo postali lačni lačni lačniuser posted image

clock-img

15.05.2010, 15:34

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kolegica k., ni se bat da bo 40, letos napovedujejo tako poletje kot je sedaj pomlad... 

clock-img

15.05.2010, 16:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mi smo tud po kosilu zdej pijemo kavico...kmal se bo šel pa pečt skutin štrudljček user posted image

clock-img

15.05.2010, 16:20

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naporen dan. Kako nej oreoku razložim da se mi nč  ne lub, medtem ko me obmetava s kockami? user posted image

clock-img

15.05.2010, 16:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naporen dan. Kako nej oreoku razložim da se mi nč  ne lub, medtem ko me obmetava s kockami? user posted image

user posted image user posted image

nimam recepta

clock-img

15.05.2010, 16:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image ...še atija naj mal okupira...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem