writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

19.05.2010, 10:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

papua Mi pa imamo pamperske in Maj je temno rjav user posted image Bi to šlo v poštev?

maja iskreno sožalje!user posted image

ma saj to kaj ma otrok na riti pa res ni pomembno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful ste dobre

No sej to sem jaz napisala glede na prejšnje poste

clock-img

19.05.2010, 10:05

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ma pomoje ni nujno, da hodijo-zaenkrat še ne vem točno, kaj naj bi počeli, ampak kokr mi je rekel, nej bi se igrali, igrajo se pa itak sede.
aja, pa ni nujno, da majo pamperske goruser posted image Jim bojo že v reklami dal prave plenice gor.
Slik pa ni nujno pošiljat, ker bo itak casting v petek, kjer jih bojo posneli, samo kontaktne podatke se mora poslat, da jih bodo lahko poklicali za casting. Pa glede barve las kot sem rekla-pomoje je glavno, da niso glih blont...

Tiste, ki poznate kakšne mamice, ki pridejo v poštev, jim pa kar sporočite, lahko daste tut mojo telefonsko, ni panike. Načeloma naj pa sam podatke pošljejo na mejl od mojga.

clock-img

19.05.2010, 10:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ne vem a naj prijavim al ne

clock-img

19.05.2010, 10:09

clock-img

Anonimen

no, super. bom poslala, ko bom v službi... se je zbudil in greva lovit sonček...

lepo bodite!

clock-img

19.05.2010, 10:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

maja, moje sožalje user posted image  držite se!

sicer pa dobro jutro user posted image  moja varuška je mela spet danes eno cvetko... ona bi šla konc junija za en teden na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.05.2010, 10:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ahem, za jutri... I need a ride user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

19.05.2010, 10:17

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa dobro jutro user posted image  moja varuška je mela spet danes eno cvetko... ona bi šla konc junija za en teden na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

tle se pa pokažejo prednosti vrtca

clock-img

19.05.2010, 10:19

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Uh, na žalost si na čisto drugem koncu, pa ne upam si nič obljubit, ker ne vem kdaj bo naše dete spalo

clock-img

19.05.2010, 10:20

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

maja sožalje!

papua jaz bi jo tudi prijavila-edino en problemčič imamo. Namreč v petek mi odpotujemo. A se da kako za uro zmenit, da bi jo imeli zjutraj?

clock-img

19.05.2010, 10:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a to je ta petek 

clock-img

19.05.2010, 10:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Uh, na žalost si na čisto drugem koncu, pa ne upam si nič obljubit, ker ne vem kdaj bo naše dete spalo

moram Flasko pocukat, ona je v mojem koncu user posted image

clock-img

19.05.2010, 10:29

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

zivjo punce!
jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala...user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 10:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

a to je ta petek 

Ja, 21.5. je čez dva dni

clock-img

19.05.2010, 10:30

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

zivjo punce!
jaz sem v rudniku...nc posebnega....dolgcas mi je... in vse mi gre na @£&"(* najrajs bi pod mizo spala...user posted image user posted image

Sem na FB eno pesmico zate pripopala

clock-img

19.05.2010, 10:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

a € pa dobi samo tisti ki je izbran? user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.05.2010, 10:37

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

zivjo punce!

user posted image user posted image  hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj..... 

clock-img

19.05.2010, 10:39

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

zivjo punce!

user posted image user posted image  hvala... edino si ne upam tukaj it na FB ker to kao ni po company policy... tudi RR ne bi bla...ampak slovenscine noben ne razume.....tko da sm lahk tukaj gor...za zdaj..... 

Te čisto razumem

clock-img

19.05.2010, 10:43

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

zivjo punce!

ajej user posted image  mate strogo!

clock-img

19.05.2010, 10:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro. Smo pokonci od šestih. Ponoči je tašča umrla user posted image

iskreno sožalje

clock-img

19.05.2010, 10:47

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

zivjo punce!

Te čisto razumem

tale
Leonard Cohen - Diamonds in the mine

clock-img

19.05.2010, 10:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tle se pa pokažejo prednosti vrtca

se popolnoma strinjam. za kak dan ali dva ne bi bil problem, ampak en teden... saj nimam toliko dopusta, pa tudi dobit ga ne morem vedno.

clock-img

19.05.2010, 10:52

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

a € pa dobi samo tisti ki je izbran? user posted image user posted image user posted image

ja, tokrat je pa tako, da dnarce dobi samo izbrani. No sej, ponavadi je tako, tisto za frutek je bilo izjemoma, da so vsi nekaj dobili (oz. bodo dobili, mislim,da zadeva še ni šla v izplačilo).

Tanja, kdaj pa greste v petek? 

clock-img

19.05.2010, 10:53

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ja, tokrat je pa tako, da dnarce dobi samo izbrani. No sej, ponavadi je tako, tisto za frutek je bilo izjemoma, da so vsi nekaj dobili (oz. bodo dobili, mislim,da zadeva še ni šla v izplačilo).

Tanja, kdaj pa greste v petek? 

Mislili smo v miru spakirat in odrinit. Se pravi najkasneje do kake 13ih.A misliš, da bi šlo?

ledenka sem se nasmejala tvoji varuški. Čeprav tebi vem, da ni smešno. Kaj si ji pa rekla?

clock-img

19.05.2010, 10:54

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a to je ta petek 

si prijavila maja?

clock-img

19.05.2010, 10:56

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, sožalje user posted image

Ledenka, seveda te z veseljem peljem! Če še katera želi z nama imam placuser posted image Se jutri zmenimo, zdaj laufam in bom cel dan norela okrog... Se tipkamo... Prijavila se pa bom če ne mi bo do konca življenja žal. Notranja oprema mi je itak zakon in imam že nekaj izkušenj s tem... Tako da- ja, zvečer se prijavimuser posted image user posted image user posted image Mater bom težko dala 'send' na e-poštiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem