writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

07.04.2010, 12:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tkole...mam novo frizuro...kaj mislite,mi paše?
user posted image

clock-img

07.04.2010, 12:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 13:11

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 13:11

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

evo malca je bla...zdej pa v šenčur v cobis

clock-img

07.04.2010, 13:45

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

evo, jst sm pa vse posesala pa pobrisala, sem končno sprobala tole varianto s kisom, je super. Bom drugič probala še kopalnico, sam rabim najprej eno čistilo s pršilom spraznit, da lahko notri dam kis. Za piko na i sem pa še sebe umila, sprala kilo masla z las in sem spet vsa dišeča user posted image

Mali že skor dve uri spi, tako da bo najverjetneje kmalu budnica...za naju z mojim se že krompirček peče, za malega pa še ne vem, kaj bom. Neki s špinačo user posted image Imamo špinačni teden, imajo v štacuni pol kile špinače (sveže) za dva eura pa pol. Evo, se že nekaj sliši...

clock-img

07.04.2010, 13:48

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

aja, glede umivalnika-pojma nimam, kaj za enega imamo mi (znamko), imamo pa eno stran z luknjo, drugo pa brez...pa moram rečt, da kar malo pogrešam še eno luknjo, ker dosti peremo tut na roke, pol moram pa vedno pazit, kako zložim stvari, da slučajno kaj dol ne odleti. Sicer dam čim več v stroj, ampak kakšne posode ala teflon pa kakšne skodelice, ki jih potrebujem vsak dan, ne dajem v stroj, ker ne peremo vsak dan. 

clock-img

07.04.2010, 13:52

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

mi bomo tudi imeli špinačo. s krompirjem.

ma jest sem pomojem tako slabokrvna te dni,  pa glih M sem imelauser posted image  

se bašem z regratom in čičeriko, pa floradix sem prej vzela in pomarančni sok zraven pijem, da boljš absorbirauser posted image

vozičkarce. sem vam fovš. smo dali pa vsaj psihologa čez. mater, je to brezveze. naš je mislil, če se una norca dela iz njega.user posted image

clock-img

07.04.2010, 16:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kolegica k., upam da se pobereš, slabokrvnost sux user posted image

midva sva bla spet zunej, je ful lepo

najbrž zato nobene ni user posted image

clock-img

07.04.2010, 16:18

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

KatMat - joooj kok je Tija lustna!!!!!

drugac....shit...prej me je sefica poskusila klicat, in poslala mail naj jo poklicem....shit....zdaj jo ne dobim...shit shit...ne vem, ton emaila je bil tok sterilen..... ufffffff zdaj bi en cik!!!!
in ne morem klicat vsako 5 min.....user posted image mumble mumble

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 7.4.2010 16:23:08 >

clock-img

07.04.2010, 17:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ivana, upam, da so novice dobre user posted image user posted image user posted image

zunaj je bilo super, čudovito sonce in toplo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.04.2010, 17:36

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

naši čmrlji so še vedno zunajuser posted image   in vedno tako svinjska prideta notri, da bi jih najraje v stroj vrgla ne samo v banjouser posted image

ivana - držimo pestiuser posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 17:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tko tud mi smo prišli notr...komaj...T bi bil še kar zunaj...pol ko gresta spat greva pa z mojim en krog odlaufat

clock-img

07.04.2010, 17:51

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

hvala punce! sevedno no news, prej sem jo spet klicala ampak je rekla da ma en meeting in me poklice cez 5 min... to je blo pred pol ure..... zdaj je tam skoraj 17 tko da bo ziher sla domov in me ne bo poklicala....... ma #@&%$£ shit! in se sm v IT, nisem se startala ker sem pozabla tole "slusalko" za mobi in tud mi ni vsec govorit na mobiju ko sem v avtu - slab se slisi, pa nisi koncentriran, posebaj ce dobis kaksno slabo novico..... uf....tolk sm nervozna...mah, cez 10 min jo spet poklicem..... kako recejo tukaj - bi rad vedela kaksna smrt me caka. cakanje me tolk zivcira!

clock-img

07.04.2010, 17:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ivana jaz bi že poklicala nazaj 

clock-img

07.04.2010, 19:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Katmat, Tija je tak cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

Ivana, ojejuser posted image Upam da jo čimprej dobiš!

Koalcek... Upam da se ti tole stanje čimprej izboljšauser posted image

clock-img

07.04.2010, 20:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nikjer nikogar? user posted image

pijem čajček... sem se odločila, da bo treba spet mal bolj zdravo živet... in ne jest zvečer. sem zato ob 6h pojedla konkreten kos potice user posted image sam uživala nisem v njem, ker je M. skakal okoli mojih nog... potem papolil vodo po kuhni user posted image sej je priden, sam spi samo enkrat na dan, potem pa je nekje od 5h naprej tečen... spal pa ne bi. spal je v celem dnevu (od 7h zjutraj) samo tiste pol ure, ko smo ble v Tivoliju.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.04.2010, 20:08

clock-img

majana79

pencil-img

8822

jaz čakam, da se kje katera pojavi user posted image

ledenka, smo očitno danes sklenile to glede večerje skupinsko user posted image

mogoče moraš pa M. večkrat tako ven pripeljat, da bo vsaj pol ure spal user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sej enkrat na dan spi, ampak men se zdi pol ure premalo. sploh, ker je popoldan vidno utrujen, spat pa noče user posted image

seveda smo sklenle, če je pa Petra taka suhica user posted image držalo bo pri meni lih danes...

Katmat, Tija je pa lepotička user posted image kdaj prideta kaj naokoli, da bo še ona šarmirala naše fantine? Taja je bila danes zvezda user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:18

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O babe!

clock-img

07.04.2010, 20:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja pol ure je sigurno premalo... J. je zdej začel spat 2x na dan, in včasih mu celo uspe eno uro v kosu odspat

Petra je res dobra motivacija user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

o maja!

clock-img

07.04.2010, 20:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

maja user posted image teran in pršut user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:25

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

danes toast in jogurt user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:29

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grem en mal kavčat user posted image

clock-img

07.04.2010, 20:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

jst pa en mal likat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem