cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

08.04.2010, 20:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Je katera kandidat za tortico v Zvezdi?

sori, nisem prej vidla user posted image

a prideš v mesto?

clock-img

08.04.2010, 20:04

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

no pa imam dopust. en teden ziher.

clock-img

08.04.2010, 20:05

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Je katera kandidat za tortico v Zvezdi?

sori, nisem prej vidla user posted image

a prideš v mesto?

hudo. to je zame trenutno cel projektuser posted image

clock-img

08.04.2010, 20:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kolegica k., a ju ne moreš pustit gospodu možu pa se pripeljat? user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:10

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

mislim, da se bom kar možu pridružila. kavčat. pa pit teran. ne moreste verjet, kako se počutje izboljša po kapljici žlahtnegauser posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Če pride koalček, pridem tut jazuser posted image

clock-img

08.04.2010, 20:16

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image user posted image

midve s flasko pa nimava terana

clock-img

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja zdej si mene najdla, zato ker se tebi ne ljubiuser posted image  

clock-img

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image user posted image

midve s flasko pa nimava terana

imata bandidos. ziher. sej to je pa za joške doberuser posted image

clock-img

08.04.2010, 20:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

teb se ne lubuser posted image

clock-img

08.04.2010, 20:18

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

tako, dete spi, naj bo spanje čim bolj mirno. Se moram mal konkretno spočit, ker sem danes še brez mojega. Pa jutri do popoldne tut, ker se bo revež moru naspatuser posted image Sva šle z mami na sestanek v ta privat vrtec in že kar rezervirale. Še dobro, da sem mela mami s sabo, da je dala za aro user posted image Bomo kar začetek maja štartal, tko da mam še mesec dopusta frej, brez otroka user posted image

Aja, imam eno vprašanje, sem že včeraj pozabila vprašat-od sestrične malemu so se začela ušesa fajn vihat stran od glave,pa jo zanima,če obstaja kaj, da se ušesa 'zalepi' za glavo. Baje naj bi obstajali neki flajštri, ampak na hrvaškem, kjer oni živijo, nič ne vedo. A ima kakšna podobno izkušnjo? A sploh obstaja kaj pa kje bi se to dobilo? 

clock-img

08.04.2010, 20:27

clock-img

majana79

pencil-img

8822

papua, v katerega si ga pa vpisala?

za ušesa pa žal ne vem... mogoče bo lake kaj vedela k je iz foha

flaska, kolegica
, partibrejkerke! bom pa doma čokolado jedla iz obupa

clock-img

08.04.2010, 20:29

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

teb se ne lubuser posted image

ja dej nas povabi na striptiz, martini in ples, pa boš videla kako se ti bomo gužvale user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:30

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zdele se mi pa res ne da večuser posted image

Sam še spat bom šla.

clock-img

08.04.2010, 20:32

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

naš mali ima pa punco. greva iz vrtca in mu pravi, jah dejmo ji rečt Minka: ''kaj pa lubčka?''. In mali gre k njej ji pritisne lubčka in gre. recimo da sem takole reagirala user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:33

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

naš mali ima pa punco. greva iz vrtca in mu pravi, jah dejmo ji rečt Minka: ''kaj pa lubčka?''. In mali gre k njej ji pritisne lubčka in gre. recimo da sem takole reagirala user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:39

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

papua - nimam pojma. mogoče boš tukaj kaj našla:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1912689

clock-img

08.04.2010, 20:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

opa

nekam hitra je današnja mladina

clock-img

08.04.2010, 20:41

clock-img

Anonimen

Papua, mislim, da tole z ušesi... kolikor vem, so včasih dojenčkom dajali kapice na glavo zato, da so imeli ušesa ob glavi pa polagali so jih v posteljice tako, da niso imeli zaležane... ampak mislim, da je vse v genih.
sicer mi nimamo "problemov" s tem... ima pa večji malo bolj ven ušesa, mali pa malo bolj pri glavi, a se mi zdi, da me starejši še vedno ne sliši... bi jih morala povečati.

sicer pa eelyy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega, da se čimprej pozdravi! pa ledenka za M!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sem bila v Tivoliju, sicer z manjšo zamudo, a me je nekaj špiknilo in sem se malo zasedela na sončni klopci ob promenadi... potem me je pa "veter" dnevnih dogodkov pregnal... pa saj, verjetno sploh niste opazile, da me ni bilo, kaj?user posted image

drugače pa: up and down. starejši otrok me ne posluša in danes ga je malo izučilo (a ne za dolgo), ko je po strmem klancu drvel s koleščkom in ni zvozil ovinka... je rekel, da ne gre nazaj na kolo... čez pol ure pa se je spet pridružil kolesarskim dirkam... moram poiskati ščitnike za roke in noge, vsaj to lahko naredim.
dobil je svojo prvo plombo in bil zelo pogumen! nič ni jokal, malo smo ga morali prepričevati, da je po prvi bolečini še odprl usta in da je lahko dokončala. medtem pa je mlajši izpustil dušo... sem morala oba vzeti s seboj, ker...

ivana, tebe se tako lepo bere... imaš zelo zanimivo življenje! mi je všeč, da si sorodniki tako lepo pomagate!

a, alkohola vam manjka! mene pa mika, da bi enga prižgala... le kaj, ko bi začela krehati kot kakšen pljučni bolnik pa vrtelo bi se mi... brez veze.
mi je moj včeraj zvečer naredil malo scen(ic)o, ker mu nisem nečesa verjela... ampak ne bi javno o tem.

skratka: spet si želim čimprej iz tega stanovanja.
pa hvala, ker ste brale.user posted image

clock-img

08.04.2010, 20:50

clock-img

majana79

pencil-img

8822

k.tja, a nas nisi slišala? user posted image se mi zdi da ko pridemo me na kup, se kar naenkrat glasnost poveča za nekaj decibelov

drugače pa tebi tudi dogaja, samo na drug način kot ivani user posted image

clock-img

08.04.2010, 21:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kak dolg dan.... upam na noč spanja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

08.04.2010, 21:09

clock-img

majana79

pencil-img

8822

pa kam ste spet vse šle

kar izpisala se bom user posted image user posted image

clock-img

08.04.2010, 21:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a jaz pa sem luft user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

08.04.2010, 21:17

clock-img

majana79

pencil-img

8822

če pa pišeš takrat ko jaz, potem pa ne vidim user posted image

a sta ok vidva?

clock-img

08.04.2010, 21:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

je boljše user posted image sam visel mi je cel popoldan na joški... me zdaj po gležnjih žgečkajo user posted image pijem pir, sem si ga zaslužla user posted image

si kaj pogruntala za vrtec?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem