IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mama11 lepo te je bilo spoznat in s tabo kavo pit.Se mi zdi da bi lahko še kar govorile in govorile...
Enako. Samo naslednjič bi rada še Maja spoznala

. Pa hvala za nasvet glede C&A, ta starejša ima 2 novi majčki in ene nove 3/4 hlače

.
Majana, vic je ful smešen

. Lahko pripopaš še kakšnega
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Vidim, da nobena ni preveč zainteresirana za imet še enga
čim prej. Mene pa že mika in najbrž bova kmalu začela delat na tem. Sej sem rekla, da bodo otroci na 2 leti razlike.
Ja, jaz bi še enega, ampak to poletje hočem po dolgem času (od 2006) imeti brez nosečnosti in malih priklopljenih sesalčkov... potem bomo pa videli. Imam pa pri mojih 18 mesecev razlike in se mi zdi, da je izpadlo super (so pa tudi dnevi, ko mislim drugače

). Luknje pa... mene so 2x konkretno šivali, pa seks ni zaradi tega nič slabši
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Pri meni tedni kar letijo sem dopolnila celih 25 ted. ampak samo ko pomislim,da bo treba spet v porodnišnico me res vse mine.......mah en tak strah imam(da med obema kakšno ljubosumje sej fora je pa vtem kako dopovet 14 mesečnem fantku
)zato se samo tega bojim kako bo.
1. Poroda se nič bat, bo kar bo in kakor mora biti. Prvič sem se matrala 7 ur, drugič je bilo fertik v slabi uri. Torej prva izkušnja ne determinira naslednje.
2. Moja starejša prve 3 mesece mlajše sploh ni porajtala... tamala je pa itak samo jedla in spala. Ti boš imela še 4 mesece manj razlike. Ne bo hudega.
Pri nas ima že slab teden ful zatečene dlesni, pije kot nora, spi bolj švoh... Sva ji zadnje 3 noči dala Calpol, pa se mi ni zdelo, da kaj dosti bolje spimo (ali pa bi mogoče lahko bilo celo slabše

). Danes ji ga nisva dala, pa še zaspala je brez dude. Držite pesti....