writing-img

RE: Z majčki 2009 - 12. del

clock-img

16.04.2010, 18:23

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Ojlaa.....

Se spet ful napisale da komaj sfolgam sem nekja prebrla upam da nepozabim ko bom zdej odpisovala.
Papuang: Ma sej to maš prav mogoče pa sploh nebo ljubosumen..si delam sama ene utvareuser posted image ,ma učeraj je bil od mojega brat pri tašči na obisku in je mali star 4 leta in je ful ljubosumen,ko tašča ali tast uzameta Tiana v roke ma ful grdo reagera pa komaj je tašča vzela en rogljiček da je dala T. tisti skos govori to je moje! mi je šlo prav na živce res tko da sploh nismo bili dolgo in smo se kar pobrali in šli....mislim tok mejhen pa tak sebičen res!
In kako se obnese pri tvojem bratrancu 1 leto razlika med otrokoma?
mama11:Sej bo,ti bom poročalauser posted image ,kako meni uspeva?A si že začela delat?Kako boste uresili z varstvom?
ivanambd:Sej hiška ni tok slaba,res je pa treba veliko veliko urediti sam sej se vse da če se hoče,itak se pa vsi pokrivamo s kešom tako kot smo zmožni.Preračunaj in boš vidla,če se splača.

clock-img

16.04.2010, 18:49

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

čer, kaj je zdaj ? bomo kej spile ? user posted image

user posted image

a se boste sam kavčale ?

clock-img

16.04.2010, 19:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

spile???...bomo bomo  user posted image

Eden že spi...tisti ki me je danes skoraj spravil v Idrijo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:33

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja kaj pa se je zgodilo ? user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ma kakšen dan me tok ob živce spravi da kar jokamuser posted image ...ma trenutke ko skoz nagaja in ne posluša popolnoma nič,kdaj je pa zlati fantekuser posted image ...a bo to obdobje-upam da je obdobje...kdaj minilo user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:44

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tegale kokosovega in borovničnega pa še nisem user posted image ,a je to novo??

clock-img

16.04.2010, 19:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ekola da ne boste rekle da nic ne povem....ce je kera za....dobimo se v pred kolosejem in gremo najprej na pijacko in pol v kino....lp kat...

clock-img

16.04.2010, 19:47

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Pri nas tut tamala spi. Tavelika se preoblači  v pižamo.

Ivana...smo v hiši, tko da je ful tišina in mir in slišim vse kaj se dogaja v garaži. Mi nima kdo csd-ja klicat user posted image

Dudica...če te kej tolaži to, da ima naša 3 leta pa pol, pa še kr traja to obdobje.

Sem pozabla prej povedat...sedimo z zojo v kafiču v merkatorju in mali dve se igrata. Zraven nas sedijo dve starejši gospe, dva gospoda in en fantek...tam 5 let star. In gre T od Zoje do njega, nakar reče ena gospa, da naj gre raje bolj proč, ker ga je šla zdaj iskat v vrtec, ker so klicali, da bruha. Mislim vešča stara. Otrok je bil vidno bolan, ker je sedel pol metra od igralnice in ni sploh pogledal tja. Sam k tej kuri se je stiskal in ji glavo na kolena naslanjal. Pa da nebi mislile, da so spili in šli. Tam so viseli kako uro zihr.
Kreteni! Bogi otroček.

No Z je 2x bruhala. Sicer ne tisto v loku ampak samo tko, da ji je iz ust teklo...kot bi polivala. Pa nikoli ni do zdej.

clock-img

16.04.2010, 19:47

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ekola da ne boste rekle da nic ne povem....ce je kera za....dobimo se v pred kolosejem in gremo najprej na pijacko in pol v kino....lp kat...

kdo še?

clock-img

16.04.2010, 19:52

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Čer punce!

Smo doma. Od včeraj sem bila pri mojih, ker je moj šel v Hamburg in seveda se danes ni mogel vrnit z letalom-bi mogu bit že ob 12ih doma, pa bi skroajda imeli podaljšan vikend. Tako je pa šel z vlakom do Munchna in zdej je v taksiju nekje na poti do Maribora, doma bo enkrat ponočiuser posted image Jaz sem pa tovorila zdele v stanovanje vso prtljago in vse kar sem nabavila-groza.Zdej moram še malo spat pospravit, potem pa učit. Glavo mi bo razneslo.

clock-img

16.04.2010, 19:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja ma eni so res mal mimo nouser posted image ,z bolnimi hodijo okrog pa sej se tud slabo počuti ane,ni za sedet tam v trgovini!

A Z. je bruhala pol?

clock-img

16.04.2010, 19:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kdo še?

kot da prideš...
a prideš? user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:56

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kdo še?

kot da prideš...

ja če bi vedela prej da bi si zorganizirala bi pa mogoče še prišla...Nee pa itak danes nisem dobra družba...BZ

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, kaj so te ženščnine kroteuser posted image Mislim za popi***!!!

Sej zato se pa niti na delavnice ali igrišča ne upam s svojima dvema... Že tako ta samo bolana če smo samo domauser posted image

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

maja ma eni so res mal mimo nouser posted image ,z bolnimi hodijo okrog pa sej se tud slabo počuti ane,ni za sedet tam v trgovini!

A Z. je bruhala pol?

Ma 2x ja. Sam tko...nč v loku...je bla na tleh in ko sem jo pogledala je bla ulža pod njo.

clock-img

16.04.2010, 19:57

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sej zato se pa niti na delavnice ali igrišča ne upam s svojima dvema... Že tako ta samo bolana če smo samo domauser posted image

A sta kej boljše?

clock-img

16.04.2010, 19:57

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

kdo še?

kot da prideš...

ja če bi vedela prej da bi si zorganizirala bi pa mogoče še prišla...Nee pa itak danes nisem dobra družba...BZ

Jaz sem pa fuuuul dobra družba aveš. Sej za kino nič ne rabiš bit, itak samo v platno gledašuser posted image Dej se vsedi v avto, dejuser posted image

clock-img

16.04.2010, 19:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A sta kej boljše?

Mah dej nehi. A me smeješ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A Z. je bruhala pol?

Ma 2x ja. Sam tko...nč v loku...je bla na tleh in ko sem jo pogledala je bla ulža pod njo.

aja tko je tud pri nas kdaj user posted image

clock-img

16.04.2010, 19:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kdo še?

kot da prideš...

Jaz sem pa fuuuul dobra družba aveš. Sej za kino nič ne rabiš bit, itak samo v platno gledašuser posted image Dej se vsedi v avto, dejuser posted image

neeee...kar uživajte!

clock-img

16.04.2010, 20:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Sej sm vedla dudislavka user posted image user posted image user posted image Nč hudgauser posted image Pa drugič, ane?

clock-img

16.04.2010, 20:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja pa kaj prej povejte,jaz nimam 10 minut do Ljuser posted image

clock-img

16.04.2010, 20:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

kozarec vina in užitek tišine user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.04.2010, 20:15

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

we are sorryyy...bljak

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem