Hoj! Danes je en prav poseben dan. Naš mladič že od zgodaj zjutraj samo čeblja in to non-stop, cel dan. Nehal je dve minuti pred spanjem, drugače pa mi je cel dan nekaj zelo zavzeto razlagal, se mi režal in smejal.
In mi je tako smešen.
Res je eno veliko
, tako kot je vsak otrok svoji mami, a ne legenda?
Sicer je to počel že nekaj časa samo tako zavzeto pa še ne.
Popoldne sem mu dala sadje in skuto pa ni bil navdušen, pa sem dodala Hippovo kašico pa ni bilo OK, pa sem dala samo Hippovo in je tudi ni jedel... Popoldanskega obroka je vsega skupaj pojedel 10 žličk, če jih je bilo. Samo je bil tako razigran, da se nisem nič kaj sekirala, če ni hotel jesti. Poleg tega pa sem mu po nasvetu tintin dala pit čaj iz kozarčka in je bilo super. Toliko in tako lepo ni še nikoli spil, mislim, da je bilo kar kakšna 2dl.
Hvala, tintin!! Aja, btw je danes 3x kakal, rekord!
Marjanaj - ja, badmama sem zaradi kave, ja.
Tega pa ne dam, svoje jutranje kave pa ne!!!
Amelie - ti želim, da se ne pridružiš še temu klubu, ker res nanese in se denarnica kar dobro prazni!
Jaz se itak že od vedno vstrajno trudim in mu delam domače kašice...in vedno znova upam, da jih bo počasi začel jest. Danes mi je moj dragi prinesel za njega bio banane in bio hruške, gre vsake toliko po sadje in zelenjavo za njega v Kalček v BTC. Ampak najboljša stvar teh nakupov so čokoladke, ki mi jih prinese. Res so zakon, neke bio čokoladke, majhne, različnih okusov, drage pa ko 100
(3,25 EUR za 70g)...dobre pa tako, da "gate trgajo", kot temu reče on.
Ampak pravi, da eno čokoladko na vsake toliko si pa ja zaslužim. Jaz bi bila sicer čisto zadovoljna s kakšno Milko, se pa te tudi ne branim.
Sicer pa verjemi, da je s tvojim otročkom čisto vse OK. Saj veš, eni otroci so hitrejši, drugi so malo počasnejši ampak na koncu, ko gredo v šolo se pa nikjer ne vidi, da je nekdo kaj prej hodil, se prej dvigoval, čvekal,...to so samo neke smernice, pri katerih so pa vedno odstopanja. Ampak te naši zdravniki se jih držijo kot pijanec plota...ker ne znajo delat drugače, npr. s svojo glavo. Poglej samo kaj delajo oz. govorijo glede uvajanje GH!?!
Legenda - super te je bilo spoznati. Te čisto razumem, da se nisi mogla čisto sprostiti glede na to kar so ti povedali včeraj. Jaz bi se tudi sekirala. Danes sem mojemu povedala in je rekel, da so tudi njemu kao odkrili šum na srce enkrat, ampak samo enkrat, pa kolikor vem so ga tudi moji mami okol 50.leta ampak tudi samo enkrat...Mislim, da to ni nič hudega in da je z Jakom vse OK. Najbrž je zdravnici šumelo v ušesih!
Aja, nič nisem videla, da bi Jaka imel kje kakšno repo in podobne čudne izrastke.
Upam pa, da se še kaj dobimo!
Lepo in mirno noč vsem!!!!