IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
amelie: tebi sem pa fouš, ker je mali tok priden s spanjem. A imava samo midva takega ravbarja al kaj?
Ma, ne želim se glih pritoževat, ker je vedno lahko še slabše, samo on mogoče res dosti spi, jaz pa ne, ker sploh zadnje čase neštetokrat joče v spanju, niti oči ne odpre, ampak hlipa, kriči, skoz zgublja dudo, se doji ... Jaz se včasih zbudim tud 20x na noč, sicer včasih samo za 1 minuto, ampak zjutraj sem čist blesava

Tako da tud jaz sanjam o tem, da bi lahko eno noč spala neprekinjeno do jutra
agha, Žiga pa trenutno po žlici pije, ker iz kozarčka res nimam občutka, koliko je spil. Danes je 'spil' parkrat po 10-15 žličk, nekaj je, lahko bi več. Super, da je Arne flaško sprejel!
Sva bila pa danes z mojim tako jezna, dva kolega se nama že ful dolgo na obisk vabita in danes smo se zmenili, da prideta ob štirih. Sva pucala, kuhala, zapravla ves dan za to, potem pa ju kličeva 5 minut prej, da jima prideva nasproti, pa nama povesta, da sta šla z enimi kolegi na sprehod in da prideta do petih. Ob petih gre moj s psom ven, da ne bi z lajanjem tamalega zbudil (pes, ne J

), pa čaka in čaka ... pa nič. No, malo pred šesto sta prišla, ampak sta tud kar takoj šla

Sva se kar butla naredila, jima dala neke stvari, ki sta jih še imela pri nama, in ju kar pospremila do vrat. Kot da nimava kaj pametnejšega počet kot ves dan čakat, da se onadva odločita prit. No, če bi javila, ne bi bilo nič narobe, tako pa .... Ne vem, jaz vedno javim, če me kdo čaka.
Nama je pa ostalo ful hrane, tako da bom jutri še mal debelejša.

Meni so do prve menstre šle kile kar dol, potem pa se je telo očitno vrnilo v normalno hormonsko stanje in sem v trenutku kipnila kot buhtelj

Tako da sem morala ful zmanjšat vnos hrane, nič kruha, cuker samo med vikendom (brez ne morem!!!), sokove ... ampak ni spremembe. Ampak dokler dojim, si ne želim preveč hujšat, potem pa bo treba res zagrabit, ker tole zdaj ni nič ... nisem jaz. Mah, bom že.
Joj, bi še komentirala, ampak me vleče k dragemu pred TV.
Nočko!