IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc
dacy.. joj a kar kri tece fantku.. ojej...
nejanejc ma ne lih tece ampak tak par kapljic se je pokazalo ja ... pol je bla pa kozica cist rdeca, zdaj pa ze dosti boljse zgleda ... pridno mazeva z lamprehtovim mazilom

... pri avtih pa ima tvoj cisto prav da ni za francoze ... jaz imam zdaj francoza pa ga nocem nikoli vec met ... oblike znajo nardit to pa je tudi vse ... ford al pa honda pride pri meni v upostev in druga sploh ne gledam ...
aglaia ma prevec komplicirajo in prav ne znajo se zmenit ... v bistvu je priporocano uvajat gluten med 5-7 meseci, ker pred 5 ali po 7 mesecih je baje kao vecja moznost dobit celiakijo... To sicer ne vem kolko drzi ampak naj bi tak bilo ... drugace pa ne vem zakaj pol se dobijo kasice z glutenom ki so za otroke mlajse od enega leta ... ribe pa tud komot das ... nas je ze tud limono probal pa je se ziv ... no malo smo se fajn nasmejali zraven ampak fali pa mu cisto nic ne ... mu bom kmalu dala pomaranco malo za probat pa mandarine
sluzbe - mene pa ze pogresajo v firmi

... sem srecala sefe moje v KR in smo poklepetali malo in so mi ze rekli da komaj cakajo da minejo se ti 4je meseci in da pridem nazaj ker baje na mojem delovnem mestu, odkar ni mene, ni nobenega reda vec ... jah seveda, jaz sem bla edina ki je zgalamla ko kaj ni stimalo in pol se je se moj vodja drzal tega kar sem jaz rekla in ce me ostali niso poslusali jih je potem on skomandiral itd... vglavnem baje bom mela kaj za delat ko pridem nazaj ...
legenda ledvicke so ok ja ... no v bistvu niso ok ampak ni pa neko hudo stanje da bi blo potrebno zdravljenje in slabsa se tud ne tak da za moje pojme je to cist ok

... glede zelenjave zamrznjene ... jaz jo tud kupujem , skoz imam v skrinji zamrznjeno cvetacko, brokoli in ohrovt, edino korencek kupujem svezi, ker itak dost dolgo zdrzi v hladilniku

... legenda meni je patronazna rekla da lahko od mesa dam piscanca, purana, sladkovodne ribe in govedino, v govedini je baje dost zeleza in je cist ok, no in moj mali obozuje govedino ... pri piscancku ni nic kaj navdusen, pac poje vse in to je to .... pri govedini pa se celi trese zraven ko papca
amelie res bi lahko clovek zivcnega fasal preden bi uskladil vsa mnenja pediatrov ... no tebi je blo receno da gluten sele po sedmem mesecu , meni pa da je po sedmem mesecu vecja moznost za celiakijo, da je najbolje kao uvajat gluten med 5 in 7 mesecem ... zdaj se pa ze ponavljam ... to sem ze nekje zgoraj napisala ... vglavnem svasta s temi nasimi pediatri , zato pa jaz pravim , delajte kakor same mislite da je dobro ce pa niste ziher pa malo upostevajte izkusnje tistih ki so ze doloceno stvar probale

... ce bos pa prisla v Kranj pa da slucajno ne bi pozabla javit ko bos tu v blizini, ker ves da sem tud jaz dost blizu Kranja
didi jaz sem vprasala patronazno ce naj razredcim mleko kao od zacetka in je rekla da niti slucajno, da otrok mora dobit polnomastno mleko, da razredcit je treba edino domace kravje mleko... tak da kar 3,6 mlekca kupit in veselo kasice delat

... glede debelusnosti otrok se pa jaz ne strinjam da je krivda starsev ... nekateri otroci so debelosti pac podvrzeni isto kot jaz ... lahko stradam in cist malo jem pa bom porabla celo vecnost da bom kako kilo dol spravla , ce bom pa pojedla vrecko cipsa pa bom 2kg takoj gor dobila ... moja necakinja naprimer je malo bolj mocna , pa je sla odbojko trenirat in tudi drugace ogromno predivja zunaj, ampak je ni nic manj skupaj ... jaz se s kilogrami sploh ne mislim obremenjevat ... zdrava sem, moj me ima rad tako kaka sem, prelepega otroka imam, vse ostalo pa me ne briga

brez zamere, tak pac jaz razmisljam, ampak vsak ma pac svoje misljenje, itak bi blo cist brezveze ce bi se vsi v vsem strinjali
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm