19.01.2011, 15:26
770
Ma ni problem v tem, da bi mene skrbelo, ker smrdi
Problem je, da malemu tud ni všeč - čokolino z alpskim je jedel kot nor, s hippovim pa je ven pljunil. Je pa od štarta bil navajen na AM, samo kot pravim, tista Beba res ni imela tako močnega vonja. Pa ne bi rada nekaj brezveze stran denarja metala, če na koncu ne bo pil, bi rada, da res lepo diši
No, bom probala z Babylove, pa da vidimo. Če ne bom pa puding iz njega naredila
Drugače pa se meni ne zdi malo 1 kg v treh mesecih, Žiga je v dveh mesecih dobil pol kile, ampak dobro, on itak lahko malo upočasni tole pridobivanje, ima še dosti zaloge od prej, ko je po 1,5 kg na mesec dobival
In čestitke za kri!
nejanejc, nasl. teden v torek imamo UZ trebuščka, se mi zdi. Jaz sem tudi v fazi keksov, si ne dovolim vsak dan, ker nimam meje ...
19.01.2011, 20:59
438
A kašice ki že imajo mleko not ti tudi noče jest? Ker imaš nekaj kašic podobnih čokolinotu, ki se delajo z vodo oz. že imajo not am. Naša ima najraje frutolino in keksolino (čeprav imata oba not že AM) ji ju jaz vseeno že kakih 14 dni delam z navadnim mlekom - okus je neprimerljivo boljši.

Punce, katero adaptirano mleko najmanj smrdi? Jaz sem Hippovega kupila tamalemu, da bi mu lahko čokolino delala, pa mi je želodec skoraj ven skočil. Nagraaaavžno smrdi
. Ko sem prenehala s terapijo mi je 5kg zginilo ne vem kam (baje voda) 5kg pa sem še morala dol spravit. Ločevalno dieto sem imela 1 mesec in sem dobila dol 4 kg (si jo pa jaz kr malo prirejam, sadno zelenjavnega dneva tudi jaz ne zdržim tako ko Aprilčica ne, pa ponavadi se ne držim čisto vrstnega reda). Je pa zdaj po porodu veliiiiiiko težje ker gre veliiiiiiko počasneje dol. Prejšnjih 14 dni sem furala, pa je šla komaj 1kg. Danes pa opet začnem - ampak zjutraj mi nekak ne gre samo sadje - ponavadi pojem okol 12.00 3 prepečence s kakim namazom, ker kosilo imamo komaj okoli 16.00 ko pride dragi domov. Ma nič malo še športam zraven in počasi bomo nekam prišli :):) Ne verjamem tistim dietam, ki me izstradajo, tale ločevalna je pa čisto ok - problem je samo to da se mi glih tisti dan ko ne smem lušta meso pa čokolada