IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Ojla!
Kako ste se imele mariborčanke na srečanju? V prihodnje se priporočam, da tudi mene povabite
Bom mogla bit bolj ažurna da vas zvoham kdaj greste
Komaj čakam, da vas vidim in vaše male junake.
Opica sej sem te klicala pa ne znas dvignit telefona
Ja, če sm pa kinknila poleg malega, imela telefon na tiho, kot ponavadi, potem pa čisto pozabila na tvoj klic
Danes sm nekaj štrkala po telefonu in sm se spomnila. Tako, da za drugič bom pa bolj pozorna, ker bi vas res rada videla
Moram še samo pogruntat, kako se bom do mb pripeljala, ker ga ne morem spredaj vozit, ker se ne da airbag izklopit, samega pa ga ne upam pustit od zadaj
Tako, da sm čisto nemobilna, če me možek ne vozi okoli
Ela jaz ga tud spredaj ne morem vozit, pa ga komot zadaj peljem, mali tak vedno zaaja v avtu, drugac pa mas v BC taka ogledala za kupit da ga imas pod kontrolo,....
To bi blo ja, če ne bi naš mali še med vsako vožnjo vklopo alarm. Če nam že uspe nekam prit, po poti nazaj bo skoraj 100% jok, ma ne jok, KRIČANJE in to tako da je celi rdeč, da še vdihnit nima časa. In pol sm pripopana na dom, ker me kar mine kam it

Na čase sm zaradi tega, že kar malo depresivna, ker sem bila prej vedno ful leteča, zdaj pa skoz doma.
Joj, naš je tudi taki tečko že par dni. Da mi nič ni blo jasno, zdaj pa vidim, da se drugim tudi dogaja.. Zaspi mi edino na rokah, spi samo ob spremljavi fena danes. Sosedje si morajo mislit, da smo totalno zmešani, ker nam fen cele dneve laufa

Ne se čudit, to je pri nas pomirjevalno sredstvo številka 1!
Nekaj me zanima, a ve, katera če bučke napenjajo otroke? Jaz jih imam zelooo rada, ampak se mi zdi, da ga napenja, ampak ne vem če je to krivo, ker njega itak non stop napenja. No, saj malenkost je boljše. Ampak ne smem prehitro rečt, ker potem konkretno porcijo krčev pokasira, ko rečem da je boljše
Sm pa sedaj po porodu na čase tako tečna, da sm že sama sebi nadležna, kaj šele bogi moj. Pa si

včasih kar ne morem pomagat, da ne bi nekaj pizdila

Kot da se ne morem kontrolirat. Ampak drugače do malega je vse okej, sm pa drugače do okolice zelo netolerantna, vse me moti
Ne vem, če je to krivo, da sm res večinoma sama z njim, in nimam nekega časa da bi si malo odahnila, ali kaj mi je